WPLounge
GoodWork WordPress Thema
Home » WordPress Themes » 10 WordPress thema’s voor bedrijven

10 WordPress thema’s voor bedrijven

Het vinden van het juiste WordPress-thema voor je bedrijf kan een tijdrovende klus zijn. Wanneer je bereid bent om ongeveer 40 tot 50 dollar neer te tellen voor een goed werkende én goed uitziende website kom je gelukkig al een heel eind!

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

1. Lexon

Lexon WordPress Thema

Lexon is een responsive WordPress-thema dat ideaal is voor je bedrijf. Niet alleen is het thema volledig responsive, ook is het met dit thema mogelijk om een WordPress webshop te bouwen dankzij de WooCommerce-ondersteuning.

Meer informatie over Lexon

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

2. Vista

Vista WordPress Thema

Ook Vista is een strak thema. Het biedt net als Lexon ondersteuning voor WooCommerce en WPML. Het thema is volledig responsive en beschikt over een Drag & Drop Builder om het nóg makkelijker te maken je pagina’s vorm te geven.

Meer informatie over Vista

3. Karma

Karma WordPress Thema

Karma is volledig responsive en beschikt standaard over maar liefst 12 vertalingen (waaronder Nederlands!).

Meer informatie over Karma

4. The7

The7 WordPress Thema

The7 is een prachtig WordPress-thema dat klaar is voor gebruik met WooCommerce en bovendien makkelijk te vertalen is. The7 is uiteraard ook responsive.

Meer informatie over The7

5. Jupiter

Jupiter WordPress Thema

Jupiter is een strak thema. Volledig responsive en “retina ready”. Ook dit thema ondersteunt WooCommerce zodat je gemakkelijk een webshop kunt bouwen. Daarnaast bevat het thema enorm veel shortcodes en maar liefst 1600 vector icons.

Meer informatie over Jupiter

6. Nevada

Nevada WordPress Thema

Nevada is responsive en ideaal voor een bedrijf. Met dit zakelijke thema straal je uit dat je professioneel bent en dat de klant je kan vertrouwen.

Meer informatie over Nevada

7. Nimble

Nimble WordPress Thema

Nimble is een WordPress thema dat niet alleen responsive is, maar ook nog eens 500 fonts beschikbaar heeft. De layout builder zorgt ervoor dat je pagina’s er binnen no-time uitzien zoals jij het wilt hebben. Ook een meertalige website met behulp van WPML is makkelijk met Nimble.

Meer informatie over Nimble

8. Centum

Centum WordPress Thema

Centum is een strak WordPress-thema dat ideaal is voor een bedrijf. Centum biedt ondersteuning voor WooCommerce en is volledig responsive. Ook bevat het thema een shortcode generator, waarmee je gemakkelijk je eigen shortcodes kunt maken.

Meer informatie over Centum

9. Dante

Dante WordPress Thema

Dante is een responsive WordPress-thema dat maar liefst 27 pagina’s heeft die al voor je gebouwd zijn! Zo kun je die als leidraad gebruiken en er vervolgens je eigen content neerzetten. Ideaal voor de beginnende WordPress-gebruiker. Nóg een pluspunt; het thema is al naar het Nederlands vertaald!

Meer informatie over Dante

10. GoodWork

GoodWork WordPress Thema

GoodWork is een responsive WordPress-thema dat ook het bouwen van een webshop met WooCommerce ondersteunt. Daarnaast bevat het thema een Page Builder en tientallen shortcodes.

Meer informatie over GoodWork

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

1 reactie

  • grote thema’s. Ik wil gewoon om te weten dat hoe u het ontwerp van deze thema’s, met behulp van een generator van het thema of met behulp van code? Ik ben nieuw op ontwerp thema’s en met behulp van een TemplateToaster themagenerator om mijn werk gemakkelijk. Het is zeer betaalbaar ten opzichte van andere generatoren. Uw eigen gedachten over TemplateToaster. Het zal me helpen in de toekomst.

    Bedankt

Partners
X