WPLounge
Gratis WordPress Portfolio Themes
Home » WordPress Themes » 5 beste gratis WordPress thema’s voor portfolio’s

5 beste gratis WordPress thema’s voor portfolio’s

WordPress is bij uitstek het programma om je eigen professionele website mee te kunnen maken, waarop je laat zien waar je mee bezig bent. De beste manier om zoiets te laten zien is natuurlijk door een eigen portfolio te vertonen. Je vindt hieronder de vijf beste WordPress thema’s voor je portfolio.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Om te beginnen is er Hatch. Dit is een handig en mooi thema voor je portfolio, omdat je hier op een gemakkelijke manier veel foto’s kunt laten zien. Het is dan ook in het bijzonder aan te raden voor fotografen. Ook zeer handig is Ascetica. In het bijzonder is dit thema geschikt voor bloggers, omdat je hier gemakkelijk in nieuwe posts je werk kunt laten zien.

Het thema Origin is er één waar je veel ruimte op je website overhoudt, zodat je een overzichtelijke webpagina krijgt. Tegelijkertijd kun je gebruik maken van veel functies. Je kunt je website ook verdelen in meerdere blokken tekst en plaatjes, zodat je webpagina op wordt gedeeld in verschillende overzichtelijke delen. Kies in dit geval voor Gridly. Als je helemaal voor minimaal wil gaan kies je tot slot voor Balloons. Hierbij heb je al je tekst in één column staan en kun je naar beneden scrollen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

 

Hatch thema

 

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Reageer

Advertenties

Vimexx-banner
wpml_banner

Scroll Up Skip to content