WPLounge
WordPress Landing Page Themes
Home » WordPress Themes » 5 WordPress Landing Page themes

5 WordPress Landing Page themes

Een landingspagina is een pagina die speciaal gebouwd is om iets van je bezoekers gedaan te krijgen. Denk hierbij aan een aanmelding voor een nieuwsbrief of het plaatsen van een bestelling.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Vaak bevindt zich op een landingspagina een duidelijke Call to action voor je bezoekers. Op een landingspagina kom je vaak terecht na het klikken op een advertentie. Dit kan gaan om een banner, maar ook om een link in een nieuwsbrief. Soms zijn landingspagina’s ook zo gebouwd dat ze bezoekers vanuit Google lokken om een handeling te verrichten.

Landing page themes

WordPress is een content management systeem dat je voor enorm veel verschillende dingen kunt gebruiken. Ook voor het bouwen van landingspagina’s is WordPress uitermate geschikt. Wij zetten vijf WordPress landing page themes op een rij. Het gaat hier om Premium WordPress Themes.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

1. JustLanded ($55)

WordPress Landing Page Theme

JustLanded is een geweldig thema dat bovendien volledig responsive is. Het thema is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en heeft MailChimp standaard geïntegreerd.

Meer informatie over JustLanded »

2. Kodax ($55)

Kodax Landing Page

Kodax is een thema dat er enorm strak uit ziet en bovendien responsive is. Het is ideaal om producten te tonen en is bovendien ook te gebruiken als “normaal” thema; je kunt er ook gewoon een website mee bouwen.

Meer informatie over Kodax »

3. Permatex ($35)

Permatex Landing Theme

Permatex is een thema speciaal voor landingspagina’s. Het bevat een formulier met MailChimp-integratie. Ook dit thema is responsive. Daarnaast bevat dit thema de mogelijkheid om “quotes” te tonen van klanten die een product al hebben aangeschaft.

Meer informatie over Permatex »

4. Apley ($35)

Apley Landingspagina

Apley is een thema dat net als Permatex speciaal is ontwikkeld voor landingspagina’s. Het thema ziet er enorm strak uit, is responsive en bevat speciale scroll-effecten.

Meer informatie over Apley »

5. Netix ($25)

Netix Landing Page Theme

Netix is een thema dat er geen doekjes om windt: wat direct opvalt is de grote groene knop waar je een call to action in kunt plaatsen. Ook Netix is responsive (net als de hierboven genoemde thema’s).

Meer informatie over Netix »

Meer WordPress Landing Page Themes

Staat hier niet hét thema bij waar je naar op zoek was? Kijk dan zelf eens op Themeforest naar mooie WordPress Landing Page Themes:

WordPress Landing Page Themes op Themeforest »

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

Reageer

GOOSE heeft tot 1 augustus een Lifetime VPN deal: €139 eenmalig (normaal 899,95) 88% korting. Onbeperkt GOOSE VPN. – 30 dagen bedenktijd. Bekijk de deal

Scroll Up Skip to content