WPLounge
Home » WordPress Handleiding » WordPress instellingen

WordPress instellingen

WordPress heeft erg veel mogelijkheden en veel verschillende instellingen. De belangrijkste instellingen bespreken we in deze reeks van onze WordPress beginnershandleiding.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Homepage; blog of statische pagina?

Je kunt je WordPress homepage op 2 manieren instellen: als blog of als statische pagina. Hoe deze 2 opties precies werken leggen we uit in het onderstaande artikel.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

» Homepage; blog of statische pagina?

WordPress site uit Google halen

Het kan zijn dat je niet wilt dat Google je website indexeert (opneemt in haar zoekresultaten). WordPress heeft een instelling die ervoor zorgt dat zoekmachines zien dat je liever niet geïndexeerd wilt worden, maar het is aan de zoekmachines of ze gehoor geven aan het verzoek.

» WordPress site uit Google halen

Permalink instellingen

WordPress heeft veel instellingen om de SEO van je website te verbeteren. Met een aantal verschillende permalink instellingen en een veld voor aanpassingen wordt het echter wel wat ingewikkeld, vandaar dit artikel.

» Permalink instellingen