WPLounge
Home » WordPress Hulp op Afstand

WordPress Hulp op Afstand

Met onze ‘Hulp op Afstand’ service lossen wij je WordPress problemen op 

Help! Je WordPress website is vastgelopen, juist nu je dat belangrijke product online hebt gezet. Of je komt er niet uit hoe je die nieuwe plug-in kan installeren. Er zijn veel situaties waarin je WordPress en website problemen snel opgelost wilt hebben.

De meest voorkomende WordPress problemen snel opgelost met onze remote support. En kunnen wij het niet oplossen, dan brengen wij niets in rekening.

Met onze ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende WordPress problemen snel voor je op. Met jouw toestemming logt onze WordPress-professional op afstand in op je computer om zo het probleem te verhelpen. Tijdens dit proces kan je op je eigen beeldscherm blijven meekijken met wat wij doen. Zo blijf je volledig in control over je eigen computer. Plus: je hoeft ons geen logins te geven van bijvoorbeeld je website of hosting als je er voor zorgt dat je al bent ingelogd.

Hulp Op Afstand

Snel weer een werkende website

Websiteverzekering

☑️ Snel weer Online
☑️ No cure no pay!
☑️ Wij vragen geen logins
☑️ Zelf meekijken

…relax!
Wij regelen het voor je

Hulp op afstand downloaden

Door een hulp op afstand programma te openen op je PC kunnen wij vanaf onze locatie meekijken en de bediening van je PC overnemen. Wij gaan vervolgens aan de slag terwijl jij meekijkt. Tijdens die sessie houden we ook een live telefoon verbinding zodat we kunnen overleggen of iets kunnen uitleggen.

 

Teamviewer Logo
Hulp op Afstand

Download dit programma alleen als je een verzoek van WPLounge hebt ontvangen. Vervolgens klik je op uitvoeren. Nadat deze een verbinding heeft opgezet zal er een uniek ID en wachtwoord worden gegenereerd. Geef deze gegevens door aan WPLounge om het Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer je hier door WPLounge wordt gevraagd.

Door deze wijze van werken hoef je aan ons geen login te geven van je hostingpakketten en je websites! Ook hoef je Teamviewer in de meeste gevallen niet te installeren, alleen downloaden en openen is voldoende.

Wij nemen alle zorgen voor je uit handen en zorgen dat je weer de beschikking krijgt over een goed werkende website.

Hulp Op Afstand

☑️ Snel weer online ☑️ No cure no pay ☑️ Snel opgelost ☑️ Ondersteuning op afstand

Veelgestelde vragen over onze online helpdesk

💳 Wat kost jullie WordPress Hulp op Afstand service?

Onze service kost 65 euro per uur (ex. btw), en we berekenen de kosten o.b.v. gemaakt aantal minuten/uren met een minimum van 30 minuten.

🛠️ Waar kan ik de hulp op afstand software downloaden?

WPLounge stuurt een link naar het Hulp op Afstand programma. Geef die gegevens door aan WPLounge om het Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer je hier door WPLounge om wordt gevraagd.

🤙 Wat als de oorzaak niet te vinden is?

We werken op basis van no cure no pay. Als wij niet binnen 30 minuten de oorzaak kunnen vinden, dan stoppen wij na 30 minuten en brengen wij niets in rekening.

Klinkt goed! Ik wil WordPress support op afstand aanvragen.

Probeer zo gedetailleerd mogelijk het probleem te omschrijven

Instructies

Kan je bij de start van de sessie zorgen dat je in ieder geval bent ingelogd in de WP-admin en in de Direct Admin, zodat wij niet om wachtwoorden hoeven te vragen

Hierbij bevestig ik dat ik een Ondersteuning op Sessie aanvraag. De minimale afnameduur is 30 minuten.

Black Friday! Elegant Themes & Divi: nu tot 50% korting op alle Divi abonnementen! Ga naar Elegant

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 17:00