WPLounge
Home » WordPress Hulp op Afstand

WordPress Hulp op Afstand

Hulp nodig bij je WordPress probleem?

Help! Is je website offline? Ben je gehackt? Kun je niet meer inloggen…? Er zijn veel situaties waarin je een WordPress website probleem snel opgelost wilt hebben.

No cure, no pay

Met onze ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende WordPress problemen snel voor je op. Als wij niet binnen 30 minuten de oorzaak kunnen vinden, dan stoppen wij na 30 minuten en brengen wij niets in rekening. Het uurtarief bedraagt €65, met een minimale afname van 30 minuten. Vanaf €32,50 kunnen wij het probleem dus al voor je oplossen.

Live meekijken

Met jouw toestemming neemt onze medewerker tijdelijk je scherm over en lost het probleem op. Hierbij kijk je dus op je eigen beeldscherm mee met wat wij doen. Zo blijf je volledig in controle over je eigen computer. Je hoeft ons geen logins te geven van je website of hosting als je er voor zorgt dat je al bent ingelogd.

Snel weer een werkende website

Websiteverzekering

☑️ Snel weer Online
☑️ Vanaf € 32,50
☑️ No cure no pay!
☑️ Wij vragen geen logins
☑️ Zelf meekijken

Sit back, Relax & Watch
Wij regelen het voor je

Reserveer vrijblijvend je dag & tijd en boek een medewerker

Laden...

Welk programma gebruiken wij voor de sessie?

Door een hulp op afstand programma te openen op je PC kunnen wij vanaf onze locatie meekijken en de bediening van je PC overnemen. Wij gaan vervolgens aan de slag terwijl jij meekijkt. Tijdens die sessie houden we ook een live telefoon verbinding zodat we kunnen overleggen of iets kunnen uitleggen.

Teamviewer Logo
Hulp op Afstand

Door deze wijze van werken hoef je aan ons geen login te geven van je hostingpakketten en je websites! Ook hoef je Teamviewer in de meeste gevallen niet te installeren, alleen downloaden en openen is voldoende.

TeamViewer Download

Hieronder kun je de handleiding Windows en handleiding Mac vinden waarin wordt uitgelegd hoe je TeamViewer kan downloaden.

Handleiding Windows

Handleiding Mac

Download dit programma als je een verzoek van WPLounge hebt ontvangen. Vervolgens klik je op uitvoeren. Nadat deze een verbinding heeft opgezet zal er een uniek ID en wachtwoord worden gegenereerd. Geef deze gegevens door aan WPLounge om het Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer je hier door WPLounge wordt gevraagd.

Google Reviews IconGoogle Reviews

Hooigracht 15, Leiden

5,0 8 reviews

  • Avatar Herman Seleky ★★★★★ 2 weken geleden
    De problemen met interne links naar andere berichten op onze website is door jullie … Meer ondersteuning verwijderd. De berichten die bezoekers bekijken zijn nu informatief m.b.t. het bericht.
  • Avatar Frank Olio61 ★★★★★ een maand geleden
    Geweldige en snelle service, voor Wordpress problemen moet je hier zijn.
  • Avatar Jurgen Sloots | Nature Photo Portal ★★★★★ 2 maanden geleden
    Geweldig goed geholpen, goede informatie vooraf, heldere afspraken, precies op tijd … Meer ingebeld, probleem in no time opgelost. Wij hebben weer een veilige WordPress website. TOP!

☑️ Snel weer online ☑️ No cure no pay ☑️ Snel opgelost ☑️ Ondersteuning op afstand

Veelgestelde vragen over onze online helpdesk

💳 Wat kost jullie WordPress Hulp op Afstand service?

Onze service kost 65 euro per uur (ex. btw), en we berekenen de kosten o.b.v. gemaakt aantal minuten/uren met een minimum van 30 minuten.

🛠️ Waar kan ik de hulp op afstand software downloaden?

WPLounge stuurt een link naar het Hulp op Afstand programma. Geef die gegevens door aan WPLounge om het Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer je hier door WPLounge om wordt gevraagd.

🤙 Wat als de oorzaak niet te vinden is?

We werken op basis van no cure no pay. Als wij niet binnen 30 minuten de oorzaak kunnen vinden, dan stoppen wij na 30 minuten en brengen wij niets in rekening.

Of schrijf je in via het onderstaande formulier

Probeer zo gedetailleerd mogelijk het probleem te omschrijven

Instructies

Kan je bij de start van de sessie zorgen dat je in ieder geval bent ingelogd in de WP-admin en in de Direct Admin, zodat wij niet om wachtwoorden hoeven te vragen

Hierbij bevestig ik dat ik een Ondersteuning op Sessie aanvraag. De minimale afnameduur is 30 minuten.
× Hoe kan ik je helpen?