WPLounge
Home » Schrijven voor WPLounge

Schrijven voor WPLounge

Heb je verstand van WordPress en lijkt het je leuk om te bloggen over WordPress-gerelateerde onderwerpen? WPLounge staat open voor het plaatsen van artikelen van enthousiaste gast-bloggers.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
Direct contact?
Stuur ons een e-mail via info@wplounge.nl

Waarom schrijven voor WPLounge?

Onze bezoekers kunnen bij ons veel gratis informatie vinden over WordPress. Als er meer mensen voor ons schrijven, komt er dus ook meer informatie beschikbaar voor de Nederlandse WordPress community. Je kunt – door voor ons te schrijven – dan ook een bijdrage leveren aan de WordPress community door je kennis met ons en onze bezoekers te delen.

Daarnaast kun je onder aan ieder door jou geschreven artikel de nodige informatie kwijt over jou en je bedrijf. Schrijven voor WPLounge levert jou en je bedrijf dan ook de nodige exposure op.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Onderwerpen die welkom zijn

De meeste bezoekers van WPLounge hebben een (WordPress-)website. Je kunt daarom over veel verschillende onderwerpen bloggen die gerelateerd zijn aan WordPress en/of het hebben van een website:

  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • Online marketing
  • Plugins
  • Themes
  • Hosting

Heb je andere goede ideeën voor content? Wij horen het graag!

Waar moet een artikel aan voldoen?

WPLounge hecht veel waarde aan kwaliteit. Er zijn daarom bepaalde voorwaarden waar een artikel op WPLounge aan moet voldoen:

  • Een artikel mag geen reclame of advertenties bevatten.
  • Berichten met taalfouten worden niet geplaatst.
  • “WordPress” dient met een hoofdletter “P” te worden geschreven.
  • Een artikel dient minimaal 600 woorden te bevatten (maar het liefst meer).
  • Artikelen dienen te worden voorzien van een goede en leesbare structuur d.m.v. afbeeldingen en tussenkoppen.

Lijkt het jou interessant om een bijdrage te leveren? Stuur dan een e-mail naar info@wplounge.nl met voorbeelden van door jou geschreven content.

Wat bieden wij?

We kunnen jou en je bedrijf de nodige exposure aanbieden. Je mag in je artikel voorbeelden gebruiken uit je eigen werkzaamheden met WordPress. Zo lang je artikelen geen reclame bevatten is het dus toegestaan om op deze manier te laten zien wat jij allemaal met WordPress hebt gedaan.

WPLounge heeft meer dan 1200 bezoekers per dag op werkdagen en ruim 8000 unieke bezoekers per week. Artikelen delen wij ook op onze Facebook-pagina met bijna 10.000 likes en in onze nieuwsbrieven met zo’n 1500 abonnees.

GOOSE heeft tot 1 augustus een Lifetime VPN deal: €139 eenmalig (normaal 899,95) 88% korting. Onbeperkt GOOSE VPN. – 30 dagen bedenktijd. Bekijk de deal

Scroll Up Skip to content