WPLounge
Home » Correct gebruik van artikelen op WordPress Lounge

Correct gebruik van artikelen op WordPress Lounge

Op WordPress Lounge zijn honderden artikelen te vinden over WordPress. Er is een WordPress handleiding, een begrippenlijst en informatie over de beste WordPress hosting. Al deze informatie is gratis toegankelijk en eigendom van WordPress Lounge: Wouter Postma en Jelle van der Schoot. Het is niet toegestaan artikelen over te nemen zonder aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
  • Gebruik je artikelen van WPL op je blog, stuur ons dan even een e-mail met een link naar het blog.
  • Laat alle originele links staan (ook affiliate links).
  • Plaats bovenaan alle tekst een regel met: “Dit artikel komt van WordPress Lounge en werd geschreven door [naam auteur].
  • Plaats onderaan alle tekst een regel met: “Dit artikel komt van WordPress Lounge en werd geschreven door [naam auteur].” mét het logo van WordPress Lounge (zie onderstaand)WPLounge logo

Zonder aan deze voorwaarden te voldoen is het niet toegestaan content van WordPress Lounge te plaatsen en zal zo nodig juridische actie worden ondernomen.