WPLounge
Home » WordPress Handleiding

WordPress Handleiding

Welkom bij onze WordPress Handleiding voor beginners! Deze handleiding is volledig gratis! Geschreven door de redactie van WPLounge. Op deze pagina vind je een overzicht van de “Tutorials” die geschikt zijn voor Beginners en mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met WordPress.

Heb je nog nooit van WordPress gehoord of weet je niet wat een Content Management Systeem (CMS) is? Lees dan eerst: Wat is WordPress?.

GRATIS
WordPress Stappenplan (PDF)
Speciaal voor WordPress-beginners hebben we een gratis stappenplan gemaakt. Hierin worden de belangrijkste stappen voor een nieuwe WordPress-website uitgelegd.
Gratis downloaden »

WordPress Handleiding

Alle informatie in deze WordPress Handleiding hebben wij zorgvuldig samengesteld. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat er onjuistheden worden vermeld. Mocht dit het geval zijn, laat het ons dan zeker even weten. Je kunt ons een mail sturen op [email protected].

WordPress handleiding; boek

In 2013 schreven wij het boek WordPress, een inspirerende handleiding. Deze handleiding is inmiddels natuurlijk verouderd. Als je tóch een handleiding in boekvorm zoekt, kijk dan eens naar onze eBooks!

Hulp nodig?

Voor vragen of hulp bij het bouwen van je WordPress-website, kun je altijd terecht bij het team van WPLounge. Wij bieden meerdere diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Meer informatie? Bekijk onze diensten-website.

Ondersteuning op afstand

Meer informatie

Lees hier meer over WordPress
Behalve deze WordPress handleiding kun je natuurlijk ook veel informatie vinden op Engelse websites zoals wpbeginner.com. Ook heeft WPLounge veel verschillende artikelen met handige tutorials, plugins en themes. Iedere week vind je nieuwe handige artikelen op onze website.

De handleiding die je op deze pagina vindt is voornamelijk bedoeld voor beginnende WordPress-gebruikers. Ben je al wat verder met je website en heb je al wat meer kennis van WordPress? Dan hebben wij ook veel artikelen die bedoeld zijn voor meer gevorderde gebruikers. Zo kun je bijvoorbeeld eens onze artikelen over SEO lezen om je website een betere positie in Google te geven.

Webshop maken met WordPress?

Behalve een website of blog kun je ook een webshop maken met WordPress. Hiervoor kun je het beste WooCommerce gebruiken. Voor WooCommerce hebben wij ook een handige, gratis handleiding geschreven: WooCommerce handleiding. WooCommerce is de bekendste WordPress-plugin voor het toevoegen van webwinkel-functionaliteit aan je website.