WordPress Lounge
Home / WordPress Handleiding

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding voor beginners; volledig gratis! Geschreven door de redactie van WordPress Lounge. Op deze pagina vind je een overzicht van de “Tutorials” die geschikt zijn voor Beginners en mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met WordPress.

Heb je nog nooit van WordPress gehoord of weet je niet wat een Content Management Systeem (CMS) is? Lees dan eerst: Wat is WordPress?.

ADVERTENTIE
85 themes voor 89 dollar?
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium themes voor maar 89 dollar!
Elegant Themes »

WordPress Handleiding

Alle informatie in deze WordPress Handleiding hebben wij zorgvuldig samengesteld. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat er onjuistheden worden vermeld. Mocht dit het geval zijn, laat het ons dan zeker even weten. Je kunt ons een mail sturen op info@wplounge.nl.

WordPress handleiding; boek

Op zoek naar een WordPress-handleiding in boekvorm? Kijk dan eens naar het boek WordPress, een inspirerende handleiding, een handleiding in boekvorm, geschreven door het team van WordPress Lounge.

Hulp nodig?

Voor vragen of hulp bij het bouwen van je WordPress-website, kun je altijd terecht bij het team van WPLounge. Wij bieden meerdere diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Meer informatie? Bekijk onze diensten-website.