WPLounge
Home » WordPress Handleiding » WordPress Thema’s » Waar vind je WordPress-thema’s?

Waar vind je WordPress-thema’s?

WordPress-thema’s vind je op meerdere plaatsen. Zoals eerder uitgelegd zijn er duizenden WordPress-thema’s en is een groot deel daarvan gratis. Er zijn echter ook Premium WordPress Themes. Voor Premium thema’s moet betaald worden, maar dan krijg je meestal ook meer.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Op deze pagina leg ik je uit waar je de beste WordPress-thema’s kunt vinden.

Gratis

Gratis WordPress-thema’s zijn veelal te vinden in de WordPress.org Theme Directory. Hier vind je enorm veel thema’s en kun je sorteren op eigenschappen van thema’s.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Het beste is om deze thema’s direct vanuit WordPress te installeren. Meer hierover lees je op de pagina: WordPress-thema installeren en activeren.

Premium (betaald)

Premium WordPress themes vind je op websites van aanbieders van Premium WordPress thema’s. De grootste en bekendste is Themeforest. Daarnaast zijn er nog de partijen zoals WooThemes en ElegantThemes.

Meer over Premium WordPress Themes?

Partners