WPLounge
Over WPLounge
Home » Over WPLounge

Over WPLounge

Op deze pagina lees je alles over WPLounge.

WPLounge is een Nederlands blog van Wouter Postma. De “WP” in WPLounge staat niet voor Wouter Postma, maar voor WordPress. WPLounge werd in 2012 opgericht door Wouter Postma en Jelle van der Schoot. Sinds 2018 is Wouter de enige eigenaar van WPLounge.

Over Wouter Postma

Wouter Postma

Ik ben ondernemer en richtte in 2012 (met Jelle) WPLounge op. In 2013 schreef ik samen met Jelle een WordPress-handleiding voor Pearson Benelux (WordPress: een inspirerende handleiding). Naast WPLounge houd ik me met verschillende andere (online) projecten bezig.

Ik houd enorm van reizen, vooral naar de VS. Ik combineer deze hobby graag met het bezoeken van verschillende WordCamps (events over WordPress). Zo bezocht ik verschillende WordCamps in Utrecht (2014), Sevilla (2015), Philadelphia (2016), San Diego (2017), Rotterdam (2018) en Belgrado (2018).

Ik bezoek ook graag zo veel mogelijk Nederlandse WordPress Meetups. Voor de Meetup in onze stad Leiden sponsort WPLounge sinds 2018 de locatie.

Over WPLounge

Over WPLounge

WPLounge is één van de grootste Nederlandse blogs over WordPress. Bezoekers van WPLounge zijn over het algemeen niet heel technisch: ze hebben een WordPress-website en komen bij ons voor tutorials en informatie over plugins, themes en hosting. Vooral de WordPress handleiding wordt veel bezocht. Daarnaast verkopen wij eBooks en geven we WordPress cursussen. We bouwen natuurlijk ook websites! Voor meer informatie: neem contact met ons op.

Lijkt het je leuk om jouw WordPress-kennis en -expertise te delen met de Nederlandse community? Meld je dan via deze pagina aan om een gastblog op WPLounge te schrijven.

Advertenties

Blijf op de hoogte!

Scroll Up