WPLounge
Over WPLounge
Home » Over WPLounge

Over WPLounge

Op deze pagina lees je alles over WPLounge.

De “WP” in WPLounge staat voor WordPressWPLounge is een Nederlands blog van Roger Overdevest. Tot december 2018 was Wouter Postma de eigenaar van WPLounge. Hij richtte in 2012 (met Jelle) WPLounge op. In 2013 schreef hij samen met Jelle een WordPress-handleiding voor Pearson Benelux (WordPress: een inspirerende handleiding).

Sinds december 2018 is Roger Overdevest de enige eigenaar van WPLounge. Roger Overdevest is ondernemer en sinds 2011 eigenaar van zoekmachine marketing bureau Kliq Internet te Leiden. Daarnaast houdt Roger zich bezig met anders bedrijfsactiviteiten waaronder dus het beheren van WPLounge.nl, WPLounge.de en WPLounge.org.

Over WPLounge

Over WPLounge

WPLounge is één van de grootste Nederlandse blogs over WordPress. Bezoekers van WPLounge zijn over het algemeen niet heel technisch: ze hebben een WordPress-website en komen bij ons voor tutorials en informatie over plugins, themes en hosting. Vooral de WordPress handleiding wordt veel bezocht. Daarnaast verkopen wij eBooks en geven we WordPress cursussen. We bouwen natuurlijk ook websites! Voor meer informatie: neem contact met ons op. Heb je interesse in adverteren op WPLounge? Bekijk dan onze mediakit op deze pagina.

Adverteerders

Vimexx-banner
Hulp Op Afstand WordPress

WordPress hulp nodig? Vraag hulp aan één van onze support medewerkers.

Hulp Op Afstand WordPress

× Hoe kan ik je helpen?