WPLounge
Over WPLounge
Home » Over WPLounge

Over WPLounge

Welkom op WPLounge! Eén van de grootste Nederlandse blogs over WordPress. De “WP” in WPLounge staat voor WordPress. Het realiseren van een website in WordPress kan een hele klus zijn. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. In begrijpelijke taal informeren wij jou dagelijks over actuele onderwerpen rondom WordPress om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Van plugins, themes tot hosting, hier ben je aan het juiste adres. Bovendien verschijnt er elke week een video op ons YouTube-kanaal.

Tot 2012 was er weinig Nederlandse informatie te vinden over WordPress, deze opensourcesoftware. Dat was het jaar waarin de voormalige eigenaar Wouter samen met Jelle dit platform oprichtte. Bovendien schreven ze samen de WordPress-handleiding voor Pearson Benelux (hier te vinden: WordPress: een inspirerende handleiding).

Het team

Sinds 2018 staat Roger en zijn team klaar om jou te helpen bij al jouw WordPress vragen. Het team bestaat uit Thomas, Robin, Roger, Serg en Bart. Bij een Hulp op Afstand kijkt Robin of Bart graag met je mee. Zij hebben beide al enige jaren kennis over het technische gedeelte van WordPress verworven en helpen jou graag bij het oplossen van ingewikkelde problemen. Vraag hier een Hulp op Afstand aan. Roger is thuis in de SEO-wereld en weet als geen ander hoe belangrijk een goed werkende WordPress website hiervoor nodig is. Wij publiceren regelmatig blogs omtrent allerlei WordPress-gerelateerde thema’s. Bekijk hier de blogs. Wil je meer weten over onze advertentiemogelijkheden of samenwerkingen? Dan staat Serg je graag te woord. Neem contact met hem op of bekijk de mediakit op deze pagina.

Tip van de redactie

Download onze gratis WordPress handleiding, bekijk onze eBooks of schrijf je in voor onze WordPress cursussen. We bouwen natuurlijk ook volledige WordPress websites! Voor meer informatie: neem contact met ons op.