WPLounge
Home » WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Ben je op zoek naar een geweldige WordPress website die helemaal bij jou past, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of heb je simpelweg geen tijd? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je! Door het bouwen van jouw website aan ons uit te besteden, kun je zonder stress en gedoe jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen. Leun achterover, relax en laat ons het zware werk voor je doen!

Elementor

TIJDELIJKE ACTIE!

Elementor website voor €900 (normaal €1380)

Elementor: Dé meest krachtige en gebruiksvriendelijke pagebuilder

Elementor is de meest populaire pagebuilder op de markt, met meer dan vijf miljoen actieve installaties. Met de visuele bewerkingsfunctie kun je websites in realtime aanpassen. Elementor biedt een uitgebreide set widgets, templates en is flexibel aanpasbaar, je hebt hiervoor geen programmeerkennis nodig. Deze pagebuilder zullen wij dus gaan gebruiken voor jouw nieuwe website.

Jouw content, onze expertise

Wij begrijpen dat niemand jouw bedrijf beter kent dan jijzelf. Daarom laten we die creatieve touwtjes graag in jouw handen. Jij levert de content aan, en wij zorgen ervoor dat deze perfect wordt opgenomen in jouw nieuwe WordPress website met Elementor. Of het nu gaat om boeiende teksten, sprekende afbeeldingen of boeiende video’s – we zorgen ervoor dat jouw website er stralend uitziet en perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Een website die indruk maakt

Onze ervaren WordPress specialisten zullen ervoor zorgen dat jouw website niet alleen visueel mooi is, maar ook razendsnel is in laadtijd. We willen dat jouw klanten een goede ervaring hebben wanneer ze jouw website bezoeken, ongeacht of ze dit doen op een computer, tablet of smartphone. Daarom zorgen we voor een responsief design dat mee schaalt op elk apparaat.

Hogerop in Google met SEO-optimalisatie

We nemen ook de zorg voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) op ons als je dat wilt. Geen idee waar te beginnen met het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw website? Ons team van SEO-experts heeft de kennis en ervaring om jouw website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Zo word je beter gevonden door potentiële klanten die op zoek zijn naar precies wat jij te bieden hebt. Voor deze dienst bieden we een los SEO pakket aan. We maken graag een offerte voor je op na oplevering van je website.

Nazorg: ondersteuning ook na de lancering

Maar wat gebeurt er als jouw website eenmaal live is? Ook dan staan we voor je klaar. WPLounge is altijd bereikbaar via telefoon of e-mail. We begrijpen dat je vragen zult hebben of misschien nog wat kleine aanpassingen wilt maken. Geen zorgen, we laten je niet in de steek nadat jouw website is gelanceerd. Jouw succes is ons succes, en we willen dat je 100% tevreden bent met het resultaat.

Klaar om je website te laten bouwen?

Samenvattend waarom WPLounge de keuze is voor het laten bouwen van een WordPress website met Elementor:

 1. Krachtige en gebruiksvriendelijke pagebuilder
  Elementor stelt jou in staat om na oplevering je website te bewerken.
 2. Jouw content, onze expertise
  Jij levert de content aan, wij zorgen voor een naadloze integratie in jouw nieuwe website.
 3. Modern design met duidelijke USP’s en CTA’s
  Onze webdesigners zorgen voor een modern en mooi ogende website, helemaal naar jouw wens.
 4. Responsief design
  Jouw website ziet er geweldig uit op computer, tablet en mobiel.
 5. Binnen 2 weken klaar
  Wij kunnen je website al binnen 2 weken opleveren na ontvangst van de door jou aangeleverde content
 6. Ondersteuning na de lancering
  We zijn er altijd om je te helpen, ook nadat jouw website live is gegaan.

Jouw online aanwezigheid kunnen we snel naar een hoger niveau tillen! Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en laat ons de perfecte WordPress website met Elementor voor jou creëren.

TIJDELIJKE ACTIE!

Elementor website voor €900 (normaal €1380)

Website aanvraag formulier
TIJDELIJKE ACTIE: Elementor website van €1380 nu voor €900 ex btw.