WPLounge
Home » WordPress Hulp op Afstand

WordPress Hulp op Afstand

Hulp nodig bij je WordPress probleem?

Help! Is je website offline? Ben je gehackt? Kun je niet meer inloggen…? Er zijn veel situaties waarin je een WordPress website probleem snel opgelost wilt hebben.

Vanaf € 45,00

Met onze ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende WordPress problemen snel voor je op. Voor deze service hanteren we een gereduceerd uurtarief van € 90 met een minimale afname van 30 minuten. Vanaf € 45,00 kunnen wij het probleem dus al voor je oplossen. 8 van de 10 gevallen lukt het ook om binnen deze 30 minuten te blijven.

Live meekijken

Met jouw toestemming neemt onze medewerker tijdelijk je scherm over en lost het probleem op. Hierbij kijk je dus op je eigen beeldscherm mee met wat wij doen. Zo blijf je volledig in controle over je eigen computer. Je hoeft ons geen logins te geven van je website of hosting als je er voor zorgt dat je al bent ingelogd.

Snel weer een werkende website

Hulp op afstand sessie

☑️ Snel weer Online
☑️ Vanaf € 45,00

☑️ Wij vragen geen logins
☑️ Zelf meekijken

Sit back, Relax & Watch
Wij regelen het voor je

Boek hier (vrijblijvend) een medewerker voor WordPress hulp

  Bevestiging  Geen tijd voor een live sessie?

  Heb je nu geen tijd voor een live ondersteuning op afstand? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en beschrijf hierin je probleemstelling. Wij nemen dan contact met je op om een andere aanpak te bespreken.

  Welk programma gebruiken wij voor de sessie?

  Door een hulp op afstand programma te openen op je PC kunnen wij vanaf onze locatie meekijken en de bediening van je PC overnemen. Wij gaan vervolgens aan de slag terwijl jij meekijkt. Tijdens die sessie houden we ook een live telefoon verbinding zodat we kunnen overleggen of iets kunnen uitleggen.

  Door deze wijze van werken hoef je aan ons geen login te geven van je hostingpakketten en je websites! Ook hoef je de Hulp op Afstand software niet te installeren, alleen downloaden en openen is voldoende.

  Hoe werkt de Hulp op Afstand software?

  Hieronder kun je een korte handleiding vinden om de WPLounge support medewerker toegang tot je systeem te geven zodat wij je kunnen helpen met het probleem.

  Handleiding Hulp op Afstand

  Download dit programma als je een verzoek van WPLounge hebt ontvangen. Vervolgens klik je op uitvoeren. Om toegang te geven klik je op ‘Join‘, hierna zal de WPLounge medewerker toegang krijgen tot je systeem.
  De medewerker neemt nu tijdelijk je scherm over en lost het probleem op.

  Google Reviews IconGoogle Reviews

  Hooigracht 15, Leiden

  5,0 12 reviews

  • Anja van Rijs ★★★★★ een maand geleden
   Ben nu al tweemaal goed geholpen door WP-Lounge. Vakkundige medewerkers die je zonder … More veel gedoe, formulieren of inschrijvingen helpen wanneer je site is vastgelopen of je niet verder komt met het maken ervan. Altijd een snelle reactie, altijd uit de problemen met hen!
  • Anna Liem ★★★★★ een maand geleden
   Erg prettig om direct geholpen te worden. Bart luisterde goed, en kwam deskundig … More over. De oplossing lag voor de hand, maar je moet er maar net op komen! Dank dus!
  • Esther Klarenbeek ★★★★★ 3 weken geleden
   Hulp op afstand gehad. Snelle reactie en snel het probleem opgelost.

  ☑️ Snel weer online  ☑️ Snel opgelost ☑️ Ondersteuning op afstand

  Veelgestelde vragen over onze online helpdesk

  Wat kost jullie WordPress Hulp op Afstand service?

  Onze service kost 90 euro per uur (ex. btw), en we berekenen de kosten o.b.v. gemaakt aantal minuten/uren met een minimum van 30 minuten.

  Waar kan ik de hulp op afstand software downloaden?

  WPLounge stuurt een link naar het Hulp op Afstand programma. Geef die gegevens door aan WPLounge om het Hulp op afstand programma te starten. Geef alleen de gegevens door wanneer je hier door WPLounge om wordt gevraagd.

  Wat als de oorzaak niet te vinden is?

  Als wij niet binnen 30 minuten de oorzaak kunnen vinden, dan stoppen wij na 30 minuten en wordt er een bedrag van €45,00 in rekening gebracht. Uit ervaring blijkt dat er echter altijd een nuttige assistentie geboden wordt waar je mee verder kunt.