WPLounge
Home » Websiteverzekering

Websiteverzekering

Verzeker bij ons je website tegen hack aanvallen, database errors en meer.

Als #1 CMS wereldwijd, met de meeste gebruikers, wordt WordPress steeds vaker het doelwit van hackers.

Miljoenen WordPress websites doelwit van grootschalige aanval
WordFence 13 mei 2020

Bij ons gaat regelmatig de telefoon met vragen wat te doen als je website down is of gehackt. Wat doe je eraan wanneer jouw website is geraakt? Om ervoor te zorgen dat je website nooit meer in de problemen komt, kun je bij WPLounge voor € 14,50 per maand een websiteverzekering afsluiten.

Verzeker mijn website

Altijd een werkende website

Websiteverzekering

☑️ Inclusief hosting
☑️ Geen updates meer
☑️ Beheer en onderhoud
☑️ Altijd een goed functionerende website

…relax!
Wij regelen het voor je

Oké, website verzekeren – wat krijg ik er allemaal voor?

Kies je ervoor om je website te verzekeren? Dan verhuizen wij je website voor je naar onze WPLounge website hosting. Zo ben je altijd zeker van een snelle en werkende website. En je hoeft ook geen updates meer uit te voeren om beschermd te zijn en te blijven. Wij regelen het voor je.

WordPress backup   updates

WordPress onderhoud   onderhoud

WordPress onderhoud   beveiliging

WordPress monitoring   monitoring

Wil je de veiligheid van je WordPress website op peil houden? Dan is onderhoud essentieel. Onder veiligheid valt onder andere het updaten van je plugins, templates en je CMS zelf. Dit dient wel op een secure wijze uitgevoerd te worden, met alle backups van dien. Als je je WordPress site niet goed onderhoudt en monitort, kan er waardevolle data verloren gaan. Ook is je website een kwetsbaar doelwit voor hackers.

Wij nemen alle zorgen voor jou uit handen & je hebt altijd beschikking over een perfect werkende website.

Verzeker mijn website

☑️ Inclusief hosting ☑️ Nooit meer updaten ☑️ Beheer en onderhoud ☑️ Altijd een werkende website

Nu 15% korting op een jaarabonnement

Een maandabonnement (minimale afnameduur is 6 maanden) kost € 14,50. Wil je voor één jaar betalen, dan krijg je 15% korting (€ 149).

Actie: gereduceerd tarief voor verenigingen

Verenigingen en stichtingen kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief een jaarabonnement afsluiten. Voor slechts €119 per jaar zorgen wij ervoor dat de website van je vereniging of stichting in topconditie blijft!

Klinkt goed! Verzeker mijn site:

Beschik je over DirectAdmin? Welke diensten zijn voor jou van essentieel belang?
Een maandelijkse betaling à € 14,50 per maand (minimale verzekeringsduur van 6 maanden) óf eenmalig € 149 voor 12 maanden. Vereniging of stichting? Nu 12 maanden voor slechts € 119. De prijzen zijn ex. btw.
Hierbij bevestig ik dat ik een WPL verzekering afsluit voor mijn WordPress website. Deze inschrijving verplicht mij nog tot niks. WPLounge zal contact met mij opnemen na de inschrvijving.

Veelgestelde vragen

💳 Wat kost jullie WordPress onderhoud/verzekering service?

Voor € 14,50 per maand ben je verzekerd van een goed werkende website, zonder omkijken. Wil je profiteren 15% korting, ga dan voor het jaarabonnement à € 149 eenmalige betaling.

🛠️ Kan ik het onderhoud ook zelf doen?

Uiteraard kun je het WordPress onderhoud ook zelf doen. Onze developers zijn echter op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zorgen dat je veilige plugins en templates gebruikt en altijd een backup hebt. Wanneer een hacker jouw website als doelwit heeft, zijn wij jouw privébeveiligers.

🤙 Hoe snel gaan jullie aan de slag?

Na je registratie gaan we binnen 48 uur aan de slag met je website. Voor vragen over jouw website en de status van de verwerking kun je ons ook altijd (telefonisch) bereiken.

X