WPLounge
Home » WordPress – een inspirerende handleiding

WordPress – een inspirerende handleiding

WordPress een inspirerende handleidingIn 2013 schreven Wouter Postma en Jelle van der Schoot een boek over WordPress: WordPress – een inspirerende handleiding.  De uitgever van het boek is Pearson Benelux B.V., en het ISBN is 9789043030748 (ISBN10: 9043030740).

Update – 2018

Doordat ons boek alweer vijf jaar oud is, is het inmiddels wat verouderd. WordPress is in de afgelopen vijf jaar veranderd en het boek is daarom niet meer volledig up-to-date. We raden je daarom af om het bovenstaande boek nog te kopen. Wel hebben we in 2018 een eigen eBook uitgebracht dat WordPress stap voor stap uitlegt:

WordPress HandleidingNog nooit een website gemaakt? Bekijk dan eens ons eBook!

In ons eBook leer je in ca. 70 pagina’s hoe je “from scratch” een WordPress-website bouwt. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je je website kunt onderhouden (backups en updates).

Handleiding: Stap voor stap een website maken met WordPress »

Ons eBook is goedkoper en actueler, en bovendien houden we het eBook ook up-to-date wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden in WordPress (zoals bijvoorbeeld Gutenberg). Voor nog geen 15 euro kun jij straks je eigen website bouwen met WordPress. Ons eBook legt het allemaal uit!

Adverteerders

Vimexx-bannerWebsiteOffertes.nl banner WPLounge
Hulp op afstand banner

Black Friday! Elegant Themes & Divi: nu tot 50% korting op alle Divi abonnementen! Ga naar Elegant

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 17:00