WPLounge

WordPress – een inspirerende handleiding

WordPress – een inspirerende handleiding is een WordPress-handleiding geschreven door Wouter Postma en Jelle van der Schoot. Op deze pagina lees je alles over ons WordPress boek.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordPress een inspirerende handleiding

Info

ISBN: 9789043030748
ISBN10: 9043030740
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bindwijze: Paperback
Auteurs: Wouter Postma, Jelle van der Schoot

Waar te koop?

Het boek “WordPress – een inspirerende handleiding” is sinds eind 2013 online te koop bij verschillende grote webwinkels en offline te koop bij de betere boekhandel.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »
Lees meer over Divi.

Voor wie?

Het boek (over WordPress) is bedoeld voor iedereen die begint met WordPress, maar ook voor diegenen die al wat verder zijn is er genoeg nieuws te leren. Zo laten we je niet alleen de basis van WordPress zien, maar ook hoe je een simpele plugin maakt en installeert. Voor de beginnende HTML- en CSS-bewerker laten we voorbeelden zien van het aanpassen van thema’s, zodat je je website nog meer naar je hand zet. Een aanrader dus, zowel voor beginners als gebruikers die wat verder zijn!

Meer boeken over WordPress

Natuurlijk zijn wij niet de enige die een boek hebben geschreven over WordPress. Meer WordPress-boeken vind je op de pagina: WordPress boeken.

Advertenties

Blijf op de hoogte!