WPLounge
Home » Gastartikel schrijven voor WordPress Lounge

Gastartikel schrijven voor WordPress Lounge

Heb jij interesse om een gastartikel of -blog te schrijven voor WordPress Lounge? Een bijdrage van een WordPress-kenner, -liefhebber of -professional is altijd welkom.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Mail je artikel naar [email protected]. Mits wij het artikel goed vinden zullen wij een account voor je aanmaken zodat je het artikel in WordPress kunt zetten.

Criteria

Minimaal 400 woorden
Natuurlijk gaat kwaliteit boven kwantiteit, maar we willen de kwaliteit zo graag waarborgen dat we geen artikel accepteren van minder dan 400 woorden.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Correct Nederlands
Typfoutje? Kan gebeuren. Wanneer je artikel echter barst van de spelfouten zullen wij het niet plaatsen. Gebruik dus je gezonde Nederlandse verstand óf een spellingcontrole (die zit standaard in WordPress).

Uniek
Wij zien graag een uniek artikel onze kant op komen. Wij gebruiken moderne technieken om te achterhalen over het artikel niet gekopieerd is van een andere website. Een artikel dat ook al ergens anders staat is geen toegevoegde waarde voor onze website en/of lezers en wordt dus geweigerd.

Geen reclame
Wij willen geen artikel ontvangen dat vol staat met links naar je eigen website(s). Zie een gastartikel als een geweldige manier om jezelf te promoten. Uiteraard mag je van ons wel een link naar je eigen website plaatsen in het “over de auteur”-gedeelte (onder ieder artikel).
Onder reclame valt ook het plaatsen van je eigen affiliate links.

“What’s in it for me?”

Eeuwige roem
Wij betalen je niet voor het schrijven van een gastartikel op WordPress Lounge. Wel krijg je er eeuwige roem voor terug. Met zo’n 800 tot 1000 bezoekers per week is WordPress Lounge een graag gelezen website over WordPress. Speel jezelf in de kijker door WordPress-liefhebbend Nederland te laten zien dat jij weet waar je het over hebt.

Traffic?
We willen weliswaar niet dat je artikel vol staat met irrelevante links naar je eigen websites. Daarvoor verwijzen we je graag door naar een artikeldirectory. Maar, uiteraard mag je van ons wel een link naar je eigen website plaatsen in het “over de auteur”-gedeelte.

Redacteur worden

Als jij echt veel van WordPress weet zullen wij na het lezen van je artikel zeker overwegen om jou vaker een artikel voor ons te laten schrijven.

Voor meer info stuur je een mail naar [email protected].