WPLounge
Home » WordPress Themes » Peddlar, het nieuwe thema van WooThemes

Peddlar, het nieuwe thema van WooThemes

Het is weer zo ver, WooThemes heeft een nieuw WordPress-thema gelanceerd, Peddlar. Uiteraard ligt de fundering van dit thema in het krachtige WooFramework waardoor vrijwel ieder element op de home-pagina kan worden aangepast, geordend of verwijderd.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

De primaire focus ligt op een webwinkel. Uiteraard maak je daarvoor gebruik van de WooCommerce-plugin. Op de home-page is dan ook een module terug te vinden die je laatste producten toont.

Homepage
De homepage is – zoals bij vrijwel alle thema’s van WooThemes – volledig aanpasbaar dankzij de vele modules. Iedere module is ook beschikbaar als widget, waardoor je ook een “widgetized” home-pagina kunt bouwen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Slider
Ook een slider is standaard in Peddlar ingebouwd. Je kunt zelfs een video tonen in de slider en zoals we van WooThemes gewend zijn is de slider oneindig flexibel en aanpasbaar.

Call To Action
De homepage van het Peddlar-thema wordt geleverd met een (zoals WooThemes het noemt) “Call to Action Bar”, waarmee je je bezoekers meteen de goede kant op stuurt (richting de winkel).

Google Webfonts
Zoals alle thema’s van WooThemes zijn Google Webfonts naadloos geïntegreerd in het thema, je kiest ze in het thema-optiepaneel en activeert ze met één klik.

WooFramework
Zoals alle thema’s van WooThemes, is Peddlar gebouwd op het stabiele, stevige WooFramework, het framework voegt standaard shortcodes toe aan je WordPress-website, past automatisch de grootte van “thumbnails” aan en werkt in iedere browser.

Ook zorgt het WooFramework ervoor dat dit thema responsive is, waardoor het er op ieder apparaat goed uitziet; of je het thema nu op je iPhone, iPad of desktop computer bekijkt.

Meer over het WooFramework lees je hier.

Peddlar
Het thema kost $70 dollar. Een andere optie is om lid te worden van the “Theme Club”, je betaalt éénmalig $125 en daarna iedere maand $20.

Toon je meest recente producten op de homepage van je website dankzij WooCommerce-integratie.
Toon je meest recente producten op de homepage van je website dankzij WooCommerce-integratie.

 

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer