WPLounge

Plesk

Wat is Plesk

De Plesk beheerderstool is software voor het beheer van webhosting, zoals cPanel of DirectAdmin, waarmee je eenvoudig je webhostingaccount kunt beheren via een gui. Je kan het Plesk-controlepaneel gebruiken in combinatie met Shared, VPS of zelfs Dedicated hosting. Het Plesk-controlepaneel automatiseert veel taken waarmee webhosts de bedrijfskosten en middelen kunnen verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie en klanttevredenheid kunnen verhogen. Met de meeste Plesk-configuraties kan je:

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
  • WordPress installeren
  • Eenvoudig een staging website maken
  • Nieuwe (sub) domeinen maken
  • Database beheer
  • DNS beheren

Cloud86 Plesk

Voordelen van Plesk

Plesk is makkelijk in gebruik en kan een goede investering zijn om WordPress websites te beheren. Het is meer dan alleen een controlpanel, het is een complete professionele beheer tool om alles wat met je website te maken heeft te regelen. Bijna alle besturingssystemen worden door Plesk ondersteunt waaronder Red Hat, FreeBSD, Ubuntu en Windows.

Roger Overdevest

Roger is eigenaar van de website WPLounge en van zoekmachine marketing bureau Kliq Internet

Reageer

Adverteerders

Vimexx-bannerWebsiteOffertes.nl banner WPLounge
Hulp op afstand banner

Black Friday! Elegant Themes & Divi: nu tot 50% korting op alle Divi abonnementen! Ga naar Elegant

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 17:00