WPLounge
WordPress Black Friday 2018
Home » Overig » Black Friday 2018: alle WordPress aanbiedingen op een rij!

Black Friday 2018: alle WordPress aanbiedingen op een rij!

Deze week is het weer zover: Black Friday! Zoals ieder jaar betekent dat ook nu weer hoge kortingen op allerlei WordPress-diensten en -producten. We hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet! De meeste van de onderstaande deals beginnen op vrijdag 23 november.

Elegant Themes & Divi

Divi Black Friday

Het bedrijf Elegant Themes, maker van het populaire Divi-theme, geeft dit jaar weer een flinke korting op alle pakketten. Je kunt de speciale Black Friday-pagina hier bekijken. Behalve de hoogste korting ooit van Elegant Themes, verloot het bedrijf ook een gratis iMac Pro. Daarnaast geeft Elegant Themes nog eens voor $500.000 aan gratis prijzen weg aan iedereen die klant wordt én bestaande klanten die hun pakket upgraden.

Bekijk de deal hier »

WordPress.com en WooCommerce (30% korting)

WooCommerceGebruik de code BLACKCYBER2018 voor alle producten op WordPress.com en alle WooCommerce-producten (themes, extensies en meer!). Is er een WooCommerce-extensie die je al een tijdje op het oog hebt? Dan is dit hét moment om die aan te schaffen.

Elementor Pro (25% korting)

Elementor WordPress
Elementor in actie

We schreven eerder al over Elementor. Elementor is een populaire page builder voor WordPress, net als Divi. Gebruik je de gratis versie van Elementor en wil je graag upgraden naar Elementor Pro? Dan kun je dat nu met 25 procent korting doen!

Bekijk de deal hier »

Envato (50% korting)

Ook Envato, het bedrijf achter onder andere Themeforest, biedt hoge kortingen aan voor verschillende themes, plugins en andere diensten. Via de onderstaande pagina kun je alle deals bekijken:

Bekijk de deal hier »

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer