WPLounge
Genesis child themes
Home » WordPress Themes » De mooiste Genesis child themes van StudioPress

De mooiste Genesis child themes van StudioPress

Afgelopen vrijdag schreef ik al over het Genesis-framework van StudioPress. In het artikel van afgelopen vrijdag schreef ik ook dat de oudere child themes van StudioPress qua design minder zijn. Daarom vandaag een overzicht van de mooiste Genesis child themes van StudioPress.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Child themes voor het Genesis-framework

Het Genesis-framework biedt veel voordelen, vooral op het gebied van SEO en performance. Om hierover meer te lezen, verwijs ik je graag door naar mijn artikel van afgelopen vrijdag: Genesis Framework en StudioPress WordPress themes.

In dit artikel vind je acht Genesis child themes die wij de moeite waard vinden.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.
  • Alle Genesis child themes van StudioPress komen met onbeperkte updates en support voor zowel het child theme als het Genesis-framework.
  • Alle themes in dit overzicht kosten ongeveer 100 dollar. Dat is de prijs inclusief het Genesis-framework. Zonder dit framework werkt het child theme niet.
    Als je het framework al hebt, log dan in om het child theme “los” te kopen.

1. Whitespace Pro

Whitespace Pro

Whitespace Pro is een zeer minimalistisch child theme voor het Genesis-framework. De typografie maakt het theme erg modern en tegelijk heel overzichtelijk. De “Call to action” in het hoofdmenu vinden we ook een pluspunt.

Meer over Whitespace Pro »

2. Café Pro

Cafe Pro theme

Café Pro is een theme speciaal voor restaurants of cafés. Er zit een mooi parallax effect in én het theme heeft een speciale opmaak voor het “menu” (en daarmee bedoel ik het menu van het café of restaurant).

Meer over Café Pro »

3. Daily Dish

Daily Dish

Daily Dish is een ideaal theme voor als je over eten en recepten blogt. Er zitten zes verschillende pagina-layouts in en (zoals bijna alle child themes van StudioPress) een speciaal template voor een landing page.

Meer over Daily Dish »

4. Remobile Pro

Remobile Pro

Remobile Pro is één van mijn persoonlijke favorieten. De typografie past perfect bij de huidige webdesign-trends en de homepage ziet er geweldig uit.

Meer over Remobile Pro »

5. Centric Pro

Centric Pro theme

 

Centric Pro is net als Remobile Pro ontworpen met “flat webdesign” (plat design). Het heeft een hele strakke homepage en een mooi menu (dat mee scrollt met de gebruiker).

Meer over Centric Pro »

6. Winning Agent

Winning Agent theme

 

Winning Agent is een Genesis child theme speciaal voor makelaars. Er zit een volledig systeem in waarin je “listings” (woningen) kunt beheren. Daarnaast is iedere “listing” voorzien van een Google Maps-plattegrond.

Meer over Winning Agent »

7. Parallax Pro

Parallax Pro

Voor de liefhebbers van het parallax-effect is er het Parallax Pro theme. Parallax Pro ziet er strak uit en maakt gebruik van prachtige typografie.

Meer over Parallax Pro »

8. Wintersong

Wintersong

Wintersong is een zeer minimalistisch theme dat vooral geschikt is voor bloggers. De focus ligt bij dit theme echt op de tekst en de blog-berichten.

Meer over Wintersong »


Meer Genesis child themes

Behalve de hierboven genoemde child themes voor het Genesis-framework, vind je op de website van StudioPress nog veel meer child themes. Wat is jouw favoriet?

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer