WPLounge
Elegant Themes
Home » WordPress Themes » Elegant Themes; meer dan 85 themes voor 69 dollar!

Elegant Themes; meer dan 85 themes voor 69 dollar!

Bij veel aanbieders van premium WordPress themes betaal je al snel tussen de 50 en 100 dollar voor één theme. Bij Elegant Themes krijg je voor 69 dollar toegang tot meer dan 85 themes! Dat is minder dan 80 cent (in dollars) per theme!

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Elegant themes; het aanbod

Elegant ThemesBij Elegant Themes kun je de themes dan ook niet los kopen, maar alleen als pakket met alle themes. Dit pakket kost 69 dollar per jaar, of 249 dollar voor altijd; “Lifetime” toegang. Kies je voor die laatste, dan krijg je dus ook na dat jaar nog updates en toegang tot de nieuwste themes!

Daarnaast maakt Elegant Themes ook nog een hoop plugins. Die plugins zitten niet in het pakket van 69 dollar, maar wel in het “Developer”-pakket (89 dollar per jaar). Als je voor het “Lifetime”-pakket van 249 dollar kiest, dan krijg je ‘levenslang’ toegang tot alle themes en plugins die Elegant Themes maakt (en dus ook de themes en plugins die ze nog gaan maken).

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Themes van Elegant Themes

Zoals gezegd heeft Elegant Themes meer dan 85 themes. Maar wat voor themes zitten daar dan tussen? De oudere themes vind ik zelf niet erg mooi, maar de nieuwe themes zijn zeker de moeite waard! En zeker voor zo’n klein bedrag.

Een aantal themes van Elegant Themes vind je in dit overzicht:


 

Divi

Divi WordPress theme

Divi is misschien wel het bekendste theme van Elegant Themes; het is volledig aan te passen, heeft een ingebouwde page builder en is vrijwel voor iedere website geschikt. Ook zit er standaard functionaliteit in Divi voor A/B-testen.

Nexus

Nexus WordPress theme

Nexus is een WordPress magazine theme van Elegant Themes en is volledig responsive.


 

Foxy

Foxy WordPress theme

Foxy is ook responsive, en ziet er ontzettend strak uit.

Nimble

Nimble WordPress theme

Nimble is één van de nieuwere themes van Elegant Themes en is volledig responsive.


 

Fable

Fable WordPress theme

Fable is een theme dat speciaal voor bloggers is gemaakt.

Vertex

Vertex WordPress theme

Vertex is een perfect WordPress theme om je portfolio te laten zien.


 

Explorable

Explorable WordPress theme

Explorable is een theme van Elegant Themes dat gebouwd is met Google Maps. Ieder bericht dat je op je website plaatst kun je koppelen aan een locatie op de kaart.

Styleshop

Styleshop WordPress theme

StyleShop is gemaakt voor webshops. Het theme werkt perfect samen met de WooCommerce-plugin.

Plugins van Elegant Themes

Monarch Social Media Plugin
Monarch (klik voor groter)

Naast het feit dat Elegant Themes meer dan 85 themes aanbiedt, zijn er ook nog vijf plugins beschikbaar. Deze zitten niet in het pakket van 69 dollar, maar wel in het pakket van 89 dollar en het “Lifetime”-pakket (van 249 dollar).

Twee van deze plugins zijn erg interessant:

Monarch is de social media-plugin van Elegant Themes. Met deze plugin voeg je op iedere pagina en bericht op je WordPress-website gemakkelijk social media-knoppen toe. Hierbij kun je kiezen uit iedere kleur en iedere animatie die je maar wilt.

Elegant Page Builder is een andere plugin van Elegant Themes, waarmee je eenvoudig je pagina’s kunt bouwen en indelen. Meer over page builders lees je hier.

De pakketten van Elegant Themes

Zoals eerder in dit artikel aangegeven; Elegant Themes heeft drie pakketten. In de onderstaande afbeelding zie je de verschillen tussen die pakketten.

Elegant Themes pakketten
Elegant Themes pakketten (klik voor groter)

Zoals je ziet is de beste keuze misschien wel het “Lifetime Access”-pakket. Je hebt dan voor 249 dollar de rest van je leven toegang tot alle themes en plugins van Elegant Themes.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer