WPLounge
Home » WordPress Plugins » MailChimp aanmeldformulier WordPress

MailChimp aanmeldformulier WordPress

Heb jij (net als wij) een MailChimp-nieuwsbrief én een WordPress-website? Met deze handige plugin voeg je een strakke widget toe waarmee je bezoekers zich makkelijk kunnen aanmelden voor je MailChimp-nieuwsbrief.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Chimpy, de plugin die wij  gebruiken voor onze nieuwsbrief.
Chimpy, de plugin die wij gebruiken voor onze nieuwsbrief.

 

Chimpy is een premium plugin voor WordPress, die te downloaden is op CodeCanyon. Zoals je aan de rechterkant van deze pagina ziet, gebruiken wij deze plugin ook.

De features

Met de Chimpy-plugin kun je meerdere aanmeld-formulieren toevoegen en een bepaalde stijl meegeven. Deze kun je vervolgens als widget in je sidebar plaatsen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.
MailChimp Popup Plugin
Popup van Chimpy

Wij willen onze lezers niet lastig vallen met een popup waarin we ze om hun mailadres vragen. Mocht jij dit wel willen op je WordPress-website, dan is ook dat mogelijk met Chimpy. Ik raad je wel aan om dit niet zomaar op iedere website te doen. Wij vinden het zelf altijd enorm irritant. Veel internetgebruikers zullen dat met ons eens zijn en de kans is dan ook groot dat ze je website verlaten wanneer je een popup gebruikt.

Naast de popup en de widget, is er ook nog de Subscribe to Unlock functie. Deze zorgt ervoor dat je bepaalde content (of een bestand) pas beschikbaar maakt wanneer mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Dit kan heel goed werken en veel mensen zullen hier dan ook gebruik van maken. Je kunt bijvoorbeeld een gratis PDF aanbieden met daarin een handleiding. In ruil daarvoor krijg jij het mailadres van de persoon die hem downloadt.

Download Chimpy voor WordPress →

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Reageer

Advertenties

Vimexx-banner
wpml_banner

Scroll Up Skip to content