WPLounge
HomeWordPress PluginsWordPress verbergen

WordPress verbergen

Er zijn mensen die hun nieuwsgierige bezoekers niet willen laten zien dat ze WordPress gebruiken. Ik zou niet weten waarom, maar voor die mensen is er een plugin die WordPress “verbergt”. Anderen zullen niet doorhebben dat je WordPress gebruikt. Tenzij je natuurlijk een heel herkenbaar thema gebruikt, maar daar gaan we niet vanuit als je niet wilt dat mensen zien dat je WordPress als CMS gebruikt.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via 茅茅n van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Hide My WP

De plugin Hide My WP van pressprime kost $20 dollar (ongeveer 15 euro) en is te koop op CodeCanyon. CodeCanyon is een soort ThemeForest, maar dan voor (PHP-)scripts en WordPress-plugins. Voor hele redelijke prijzen zitten er geweldige plugins tussen.

Veiligheid
Qua veiligheid zal de聽Hide My WP-plugin je 贸贸k helpen; aangezien hackers en bots niet meer (gemakkelijk) kunnen zien dat je WordPress gebruikt zullen ze minder snel proberen op je website in te loggen. Ook het feit dat wp-admin en wp-login.php聽niet meer de plekken zijn waar op je website kan worden ingelogd wanneer je de plugin installeert 茅n juist instelt draagt bij aan de veiligheid van je WordPress-website; bots weten niet meer waar ze moeten zoeken.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes 禄禄
Lees meer over Divi.

permalink-hide-my-wp

Permalinks

Zoals in bovenstaande afbeelding te zien kun je ook “permalinks” aanpassen, zodat men in de broncode van je website niet meer kan zien dat je WordPress gebruikt. Zo kun je de map themes聽veranderen in templates, en wp-includes veranderen in library (of een zelf gekozen naam).

Met deze opties zal geen enkele bot nog herkennen dat je WordPress gebruikt, en wordt je website dus minder gevoelig voor hackers en brute force-aanvallen.

Reviews en compatibility

Wij zeggen dat de plugin goed is, maar om je te overtuigen; op CodeCanyon聽zelf kan men 贸贸k reviews achterlaten. Daar krijgt Hide My WP een 4.65 van de 5.

Ook is de plugin compatible met BuddyPress, WooCommerce en WordPress Multisite.

Download Hide My WP ($20)

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer