WPLounge
10 unieke WordPress themes
Home » WordPress Themes » 10 unieke WordPress themes voor 2015!

10 unieke WordPress themes voor 2015!

Om het nieuwe jaar in te luiden, vandaag een artikel met tien unieke (en responsive) WordPress themes voor het nieuwe jaar. Handig als je een nieuwe website gaat maken, of als je je bestaande WordPress-website in een nieuw jasje wilt steken.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordPress Lounge jaaroverzicht 2014
Lees ook ons WordPress Lounge jaaroverzicht (2014)!

10 unieke WordPress themes

Veel WordPress-themes zien er ontzettend strak uit, maar hebben één groot nadeel; bijna alle premium WordPress themes zijn ongeveer in dezelfde stijl ontworpen (slider in de header, horizontale navigatie en op elkaar lijkende sidebars). Daarom voor de verandering eens een overzicht van unieke WordPress themes die wij hebben goedgekeurd voor het nieuwe jaar.

Eén ding waar je op moet letten; dit soort themes worden door minder mensen gedownload dan de meeste themes (die voor allerlei soorten websites geschikt zijn). Hierdoor zal de developer vaak ook minder aandacht besteden aan het fixen van bugs en andere zaken. Houd hier rekening mee voor je één van de onderstaande themes aanschaft.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Empire II ($43)

Empire II

Empire II heeft een menu dat in eerste instantie in het midden van je scherm staat. Wanneer je een pagina aanklikt verschuift het menu om plaats te maken voor de pagina. Daarnaast is het mogelijk om achtergrond-muziek toe te voegen (let op; de meeste mensen hebben hier een hekel aan).

Meer informatie over Empire II »

Time Travel ($48)

Time travel theme

Time Travel is een uniek WordPress theme. Niet alleen de layout is uniek, maar vooral ook de manier van navigeren. Dit kan namelijk met de pijltjes-toetsen, maar ook door middel van spraakherkenning (in Google Chrome). Je hebt er misschien niet zo veel aan, maar uniek is het zeker!

Meer informatie over Time Travel »


Case ($58)

Case

Case is uniek vanwege de “schuin oplopende” header-afbeelding / -slider. Dit maakt Case een zeer uniek WordPress-theme. Niet iedereen vindt dit mooi, maar uniek is het wel.

Meer informatie over Case »

Storyline Board ($58)

Storyline Board

Storyline Board presenteert de pagina’s van je WordPress-website op een hele unieke manier; ze komen in een soort “carrousel” langsvliegen. Net als bij Time Travel kun je met de pijltjestoetsen navigeren.

Meer informatie over Storyline Board »


Flamingo ($48)

Flamingo

Flamingo is een responsive parallax theme met schuin aflopende onderdelen in de layout. Parallax houdt in dat bepaalde onderdelen van de website sneller of minder snel scrollen dan de achtergrond, waardoor je een uniek effect krijgt.

Meer informatie over Flamingo »

Horizontall ($43)

Horizontall

Horizontall laat – zoals de naam al suggereert – alle content horizontaal zien. Meestal wordt content onder elkaar (verticaal) gepresenteerd, maar in dit theme is gekozen voor een horizontale presentatie.

Meer informatie over Horizontall »


Tita 3D ($53)

Tita 3D

Tita 3D heeft veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je een webshop maken (Tita 3D ondersteunt WooCommerce), maar ook een portfolio-website voor je foto’s. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Meer informatie over Tita 3D »

De7igner ($43)

de7igner

De7igner is een responsive WordPress theme met drie verschillende homepage-layouts.

Meer informatie over De7igner »


Explorable (Elegant Themes)

Explorable

Explorable is gebouwd rondom een Google Maps-kaart. Ieder bericht op je WordPress-website heeft een locatie. Elegant Themes biedt maar liefst 87 WordPress-themes voor slechts 69 dollar! Een geweldige deal.

Meer informatie over Explorable »

In Shape ($55)

In Shape

In Shape is gemaakt voor fitness-trainers of andere sport-gerelateerde websites. Het theme kost 55 dollar (los) of je kunt voor 195 dollar per jaar alle themes van ThemeFuse downloaden.

Meer informatie over In Shape »

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie

  • Goedendag,
    Graag wilde ik u wat info vragen over het wordpress thema Storyline Board & time travel.
    Is deze ook geschikt voor een webwinkel en blog waar ik linken kan plaatsen?
    Met vriendelijke groet Petra