WPLounge
Home » WordPress Plugins » Online cursussen aanbieden via WordPress

Online cursussen aanbieden via WordPress

Online een cursus aanbieden is natuurlijk leuk. Als er veel uren in gaan zitten zou het echter ook mooi zijn om daar wat geld mee te verdienen. Dit kan nu, dankzij de nieuwe plugin van WooThemes; Sensei. Hij kost tijdelijk 79 dollar (normaal 99), maar dan heb je ook wat.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Sensei werkt met vrijwel ieder bestaand WordPress-thema en voegt een nieuw optie-paneel toe aan WordPress waarin je cursussen samenstelt en bepaalt welke cursus men daarna moet volgen. Het is ook mogelijk om mensen te laten betalen voor je cursussen. Dit alles is mogelijk in combinatie met de bestaande plugin WooCommerce (gratis). Zo kun je mensen dus niet alleen met PayPal laten betalen, maar ook met iDeal via bijvoorbeeld Mollie.

Je krijgt zelfs zogeheten “Course Analytics“; nadat mensen je “quiz” (examen?) hebben gemaakt zie je hun score in WordPress terug. Heb je veel gebruikers? Dan kun je ook zien wat de gemiddelde score is. Hierop kun je je quiz dan weer aanpassen; misschien is ‘ie wel te moeilijk.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Maken jullie al gebruik van Sensei? We horen graag over je ervaringen!

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

2 reacties

Scroll Up Skip to content