WPLounge
BuddyPress
Home » WordPress Plugins » BuddyPress in het Nederlands

BuddyPress in het Nederlands

BuddyPress is een geweldige oplossing om van je WordPress website een interactieve community te maken. BuddyPress is van nature Engels, maar kan (gemakkelijk) naar het Nederlands worden vertaald. Hoe dit in z’n werk gaat, lees je in dit artikel.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Over BuddyPress

Weet je niet zo goed wat BuddyPress is en hoe je begint? Hier zijn een aantal over WPLounge die je goed op weg kunnen helpen.

BuddyPress vertalen

Het vertalen van een BuddyPress website is niet ingewikkeld. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je een Nederlandse WordPress installatie hebt. Maak vervolgens een export van het .po bestand en plaats deze in wp-content/languages. Let er op dat je WordPress installatie taal op Nederlands staat. Dit kun je in het wp-config.php bestand controleren. Is dit niet het geval, lees dan dit artikel op WordPress.org om te lezen hoe je dit gemakkelijk kunt doen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Verder met BuddyPress

Wil je verder met BuddyPress? Lees onze BuddyPress beginnershandleiding.

Je WordPress website vertalen

Benieuwd hoe je je eigen WordPress website kan vertalen? Lees dan ons artikel over het vertalen met Google Translate en andere opties.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

8 reacties