WPLounge
Usernoise PRO
Home » WordPress Plugins » WordPress feedback plugin

WordPress feedback plugin

Het is lastig om een website te maken die bij iedereen in de smaak valt, maar je doet je best. Toch zijn er altijd bezoekers die je website niet waarderen, maar waarom? Daar gaan we achter komen met deze geweldige feedback plugin: Usernoise PRO. Deze plugin geeft je bezoekers de mogelijkheid om feedback achter te laten op een elegante manier.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via Ă©Ă©n van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Usernoise PRO

Deze premium WordPress feedback plugin kost $ 11 en is ongelooflijk nuttig. Hij verzamelt niet alleen feedback, maar geeft bezoekers ook de mogelijkheid om een vraag te stellen, je een compliment te geven of een probleem te melden. Hierdoor kun jij je website blijven verbeteren Ă©n geef je bezoekers het gevoel dat ze ‘onderdeel’ zijn van je website, wat erg goed werkt.

Feedback button

Door op deze (elegante) feedback knop te klikken (die aan de zijkant van je website zal hangen) opent het Usernoise paneel. Bezoekers hoeven niet in te loggen of te registreren. Het is ook mogelijk om het paneel te laten openen vanuit een link, menu-item of dergelijke. Nog een mogelijkheid is om het paneel weer te geven op een pagina, dan kun je een echte ‘feedback’ pagina maken.  De popup die geopend zal worden wanneer je op de feedback button klikt, ziet er zo uit. Je kunt het formulier ook op andere manieren plaatsen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Usernoise PRO

Mogelijkheden

Bezoekers kunnen – zoals je ziet op de bovenstaande afbeelding – een idee voorstellen, een vraag stellen, een probleem melden of een compliment geven. Aan de rechter kant zie je ‘Popular Ideas’ staan. Wanneer je op ‘Question’, ‘Problem’ of ‘Praise’ klikt, zal die tekst veranderen in ‘Popular Questions’, ‘Popular Problems’ en ‘Popular Praises’. Hier staan de populaire items: erg handig, het heeft namelijk geen zin om 10 keer het zelfde probleem gemeld te krijgen. Bezoekers kunnen reageren op idee/vraag/probleem/compliment en hierdoor kunnen ze laten weten dat ze dit ook merken, bijvoorbeeld bij een gemeld probleem. De plugin is te vertalen in het Nederlands en overigens volledig responsive, zodat mobiele bezoekers geen hinder ondervinden.

Geplaatste feedback bewerken/verwijderen

Natuurlijk zijn er mensen die vervelende feedback zullen achterlaten. Gelukkig kun jij alle geplaatste feedback bewerken, verwijderen en beter bekijken. Zo voorkom je dat er rotzooi wordt geplaatst, waar andere bezoekers weer over kunnen klagen..

Usernoise_feedback

Feedback formulier activeren

Je hebt verschillende mogelijkheden om het WordPress feedback formulier te plaatsen. Zo kun je de button aan de zijkant van je website weergeven, maar je kunt Usernoise ook oproepen door er een menu-item van te maken. Zodra iemand dan op het menu-item klikt, wordt Usernoise geopend. De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Button aan zijkant website;
  • Menu item (href = #usernoise);
  • Klikken op een link (met shortcode: [usernoise_link]Tekst hier[/usernoise_link]);
  • Button op een pagina (met shortcode: [usernoise_button]Tekst hier[/usernoise_button]);
  • Javascript (code: usernoise.window.show());
  • Weergeven op een pagina (met shortcode: [usernoise]).

Updates

De Usernoise Pro Modal Feedback WordPress plugin heeft inmiddels vele updates gehad en de plugin ondersteunt nu Akismet anti-spam. Daarnaast werkt deze WordPress feedback plugin nu ook met WordPress Multisite. Op het moment dat iemand het formulier invult en feedback achterlaat, kun jij direct reageren op de e-mail notificatie die daarbij hoort. Zo geef je de bezoeker ook daadwerkelijk het idee dat er aan gewerkt wordt.

Conclusie

De Usernoise Pro Modal Feedback WordPress plugin is een geweldige manier om bezoekers mee te laten denken over je website. Door ideeën, problemen en vragen kun jij je website blijven verbeteren en de bezoekers tevreden stellen. Door het mooie design van Usernoise zal niemand zich er aan storen en zorgt het voor extra interactie met je bezoekers. Usernosie kan geopend worden op veel verschillende manieren én kan worden weergegeven op een pagina. Vaak zit jij als maker zo diep in het project, dat je logische verbeteringen niet meer ziet. Bezoekers kunnen dit echter wel, geef ze die kans dan ook.

Download: WordPress Usernoise PRO ($ 11 – CodeCanyon)

Tip: met deze Google Plus plugin kun je bezoekers via verschillende platformen laten reageren! Meer weten over WordPress reacties? Bekijk de WordPress reacties pagina!

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer