WPLounge
WordPress eCommerce themes
Home » WordPress Themes » De beste WordPress eCommerce themes

De beste WordPress eCommerce themes

WordPress is een zeer geschikt systeem om een webshop te bouwen. Eén van de populairste plugins voor WordPress is WooCommerce (van WooThemes); een gratis plugin die alle functionaliteiten van een webshop aan je WordPress-website toevoegt en het gemakkelijk maakt om populaire betaalmethodes zoals iDeal en PayPal toe te voegen. Er zijn honderden themes beschikbaar die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met deze plugin.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Een overzicht van de beste WordPress themes voor een eCommerce-website (webshop). Bekijk ook eens de verschillende WooCommerce themes.


Shopkeeper

Shopkeeper WordPress theme

Shopkeeper is een volledig responsive WordPress-theme voor eCommerce-websites (webshops). Het ziet er ontzettend strak uit en bevat daarnaast heel erg veel functionaliteiten. Shopkeeper is volledig compatibel met de populaire WooCommerce-plugin voor webshops.

Meer informatie over Shopkeeper »

Mr. Tailor

Mr Tailor WordPress theme

Mr. Tailor is van dezelfde maker als Shopkeeper. Een rating van 4.7 krijg je niet zomaar op Themeforest. Ook dit theme is volledig responsive en compatibel met WooCommerce. Ook bevat Mr. Tailor een drag & drop-functionaliteit.

Meer informatie over Mr. Tailor » Decima

Decima eCommerce theme

Decima is een erg strak WordPress theme voor webshops, vooral de homepage vinden wij er ontzettend strak uit zien. Decima is volledig responsive en retina-ready. Vooral voor een webshop die kleding verkoopt is Decima zeer geschikt.

Decima werkt in combinatie met de gratis WooCommerce-plugin voor WordPress.

Meer informatie over Decima »

Exist

Exist theme

Exist is een “multi purpose” WordPress theme dat ook gebruikt kan worden voor webshops. Het theme bevat bovendien een aantal premium sliders en een Mega Menu.

Exist werkt in combinatie met de gratis WooCommerce-plugin voor WordPress.

Meer informatie over Exist » 


Cilo

cilo theme

Cilo is een WordPress theme dat zeer geschikt is voor vele soorten webshops. De afbeelding hierboven laat één van de vele mogelijke variaties zien die dit theme te bieden heeft. Voor meer variaties kun je een kijkje nemen op de theme-pagina:

Meer informatie over Cilo »

Mindig

Mindig WordPress Theme

Mindig is een WordPress webshop-theme dat gebaseerd is op flat webdesign. Ook dit WordPress theme is geschikt voor gebruik met de populaire WooCommerce-plugin van WooThemes en is volledig responsive.

Meer informatie over Mindig »


Pharmacy

pharmacy theme

Pharmacy is een zeer geschikt theme voor een webshop die medicijnen of verzorgingsproducten verkoopt. Ook dit theme is weer volledig responsive en werkt in combinatie met WooCommerce.

Meer informatie over Pharmacy »

Ducan

ducan theme

Ducan is zeer geschikt voor een webshop waarin kleding wordt verkocht. Je moet er van houden, maar bovenin het theme bevindt zich een enorme slider. Ducan is volledig responsive en beschikt over veel verschillende variaties.

Meer informatie over Ducan »


Snapshop

Snapshop

Snapshop komt in veel verschillende variaties en is 100% responsive. Net als de andere themes op deze pagina draait Snapshop in combinatie met WooCommerce. Voor meer informatie en alle variaties, bekijk Snapshop op Themeforest:

Meer informatie over Snapshop »

Superstore

Superstore

Superstore is een WooCommerce-theme dat geschikt is voor een uitgebreide webshop, met veel verschillende categorieën en verschillende producten. In de demo van Superstore kun je zien dat er meerdere soorten handige uitklap-menu’s in het theme verwerkt zitten, die er – met het juiste beeldmateriaal – erg strak uit zien.

Meer informatie over Superstore »


Maxshop

maxshop theme

 

Maxshop is een theme dat geschikt is voor webshops met veel foto’s en ander beeldmateriaal. In de demo is een soort online IKEA te zien, maar als je de plaatjes wegdenkt zie je al snel dat het theme geschikt is voor vrijwel iedere soort webshop.

Meer informatie over Maxshop »

Pluto

Pluto theme

 

Pluto is van dezelfde ontwikkelaar als Decima (bovenaan deze pagina te zien) en is volledig responsive. De afbeelding hierboven laat slechts één van de variaties zien die Pluto biedt.

Meer informatie over Pluto »


Modello

Modello theme

Modello is een geweldig theme voor als je op zoek bent naar “exclusieve look” voor je WordPress webshop. Op de afbeelding hierboven zie je de zwart/wit-variatie.

Meer informatie over Modello »

Papirus

Papirus Theme

Papirus komt in meerdere variaties, waaronder de “book store” (te zien in de afbeelding), maar ook een “watch store” en meer!

Meer informatie over Papirus »


Meer WordPress eCommerce themes

Op zoek naar meer WordPress themes voor je webshop? Themeforest heeft een categorie met meer dan 250 themes die allemaal compatible zijn met WooCommerce.

Themes

Heb jij een WordPress-webshop? Zo ja, welk theme gebruik jij? Laat een reactie achter!

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

1 reactie

Adverteerders

Vimexx-banner
Hulp Op Afstand WordPress

WordPress hulp nodig? Vraag hulp aan één van onze support medewerkers.

Hulp Op Afstand WordPress

× Hoe kan ik je helpen?