WPLounge
Webshop-template
Home » WordPress Themes » De beste WordPress eCommerce themes

De beste WordPress eCommerce themes

WordPress is een zeer geschikt CMS-systeem om een webshop te bouwen. Eén van de populairste plugins voor WordPress is WooCommerce (van WooThemes); een gratis plugin die alle functionaliteiten van een webshop aan je WordPress-website toevoegt en het gemakkelijk maakt om populaire betaalmethodes zoals iDeal en PayPal toe te voegen. Er zijn honderden themes beschikbaar die geschikt zijn voor gebruik in combinatie met deze plugin.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Een overzicht van de beste WordPress themes voor een eCommerce-website (webshop). Bekijk ook eens de verschillende WooCommerce themes.

Metro

Metro theme template

Metro is een thema dat je een soepele gebruikerservaring geeft bij het beheren van je online winkel. Metro is een stijlvol en eenvoudig thema die de focus op jouw producten legt. Met deze en meer functies biedt Metro jou veel mogelijkheden bij het bouwen van een webshop.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Prijs: $29 | Meer info

Jayla

Jayla theme template

Jayla is een indrukwekkend thema dat je een grote verscheidenheid aan webshop designs biedt, die je met het thema kunt bouwen. Van meubelwinkels tot technische winkels en alles daartussenin. Jayla is bruikbaar in de meeste eCommerce scenario’s.

Prijs: $59 | Meer info

Hongo

Hongo theme template

Met het Hongo thema krijg je toegang tot een grote set van sjablonen voor je online winkel. Met een goede selectie van vooraf gebouwde winkeldemo’s om uit te kiezen, zul je er waarschijnlijk wel een vinden die geschikt is voor je project. Hongo geeft je een eCommerce thema van hoge kwaliteit en een professionele uitstraling.

Prijs: $59 | Meer info

Basel

Basel theme template

Basel is een eCommerce thema dat alle belangrijke functies biedt die je nodig hebt om een zware, maar zeer responsieve en retina-ready eCommerce website te maken.

Prijs: $59 | Meer info

eLab
eLab theme template

eLab is een thema dat zeer geschikt is voor een WooCommerce-elektronica winkel. Dit thema biedt een aantal grote, moderne ontwerpen met shopper-vriendelijke functies, zoals: productvergelijking, snel bekijken, verlanglijstjes, bundels en nog veel meer.

Prijs: $59 | Meer info

Flatsome

Flatsome theme template

Flatsome is een thema die gemakkelijk in gebruik en veelzijdig is. Dit thema is geschikt voor elk bedrijf of product en stelt je in staat om gemakkelijk en flexibel je afdelingen, voorraden, verzendingen en betalingen te beheren.

Prijs: $59 | Meer info

Pharmacy

Pharmacy theme template

Pharmacy is een zeer geschikt theme voor een webshop die medicijnen of verzorgingsproducten verkoopt. Ook dit thema is weer volledig responsive en werkt in combinatie met WooCommerce.

Prijs: $59 | Meer info

Ducan

Ducan theme template

Ducan is zeer geschikt voor een webshop waarin kleding wordt verkocht. Je moet er van houden, maar bovenin het theme bevindt zich een enorme slider. Ducan is volledig responsive en beschikt over veel verschillende variaties.

Prijs: $47 | Meer info

Tonda

Tonda theme template

Tonda is een modern en elegant WooCommerce thema dat geleverd wordt met 6 homepagina’s en 9 inner pages. Deze pagina’s zijn volledig aan te passen aan je wensen. Het pakket wordt met order tracking, product zoom, quick view, een gebruiksvriendelijk dashboard, een verlanglijstje, winkelwagen en nog veel meer geleverd.

Prijs: $75 | Meer info

Atelier

Atelier theme template

Atelier is een responsive thema, zoals de naam als zegt, dat je producten of diensten kunnen weergeven als een atelier. Door de verscheidenheid aan tools kun je de website ontwerpen naar jouw voorkeuren.

Prijs: $53 | Meer info

Maxshop

MaxShop theme template

Maxshop is een theme dat geschikt is voor webshops met veel foto’s en ander beeldmateriaal. In de demo is een soort online IKEA te zien, maar als je de plaatjes wegdenkt zie je al snel dat het theme geschikt is voor vrijwel iedere soort webshop.

Prijs: $68 | Meer info

Halena

Halena theme template

Halena is een modern e-commerce WordPress thema dat met veel leuke kleine design accenten komt die zullen helpen indruk te maken op je bezoekers.

Prijs: $59 | Meer info

Blance

Blance theme template

Blance is een geweldig thema die zes stijlvolle homepage ontwerpen aanbiedt, zodat je verschillende opties hebt om de voorpagina van je eCommerce winkel in te richten.

Prijs: $59 | Meer info

Claue

Claue theme template

Claue is ideaal voor een kledingwinkel of een andere modesite. Dit thema komt met een groot aantal functies om je klanten een soepele browse-ervaring te bieden.

Prijs: $69 | Meer info

Meer WordPress eCommerce themes

Op zoek naar meer WordPress themes voor je webshop? Themeforest heeft een categorie met meer dan 250 themes die allemaal compatible zijn met WooCommerce.

Themes

Heb jij een WordPress-webshop? Zo ja, welk theme gebruik jij? Laat een reactie achter!

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie