WPLounge
Home » Welk theme moet ik kiezen?

Welk theme moet ik kiezen?

Je bent nu waarschijnlijk al een tijdje bezig met WordPress. Ben je – zoals veel anderen – nog aan het twijfelen over welk WordPress theme je moet kiezen? Wij helpen je graag een handje..

Gratis of Premium?

Er zijn duizenden themes beschikbaar voor WordPress, zowel gratis als betaald. Tussen de gratis WordPress themes zitten veel prachtige themes, maar de functionaliteiten zijn vaak beperkt. Zeker als je website straks wat groter en uitgebreider wordt, krijg je misschien zelfs spijt van de keuze voor een gratis theme.

Wij zijn van mening: als je iets doet, doe het dan meteen goed! Daarom kiezen wij bij veel klanten voor Divi van Elegant Themes. Divi is één van de populairste (premium) WordPress themes. Divi kost $89 voor één jaar, of $249 voor altijd (“Lifetime”). 

De vier websites hierboven lijken totaal niet op elkaar. Toch hebben ze allemaal één ding in gemeen: ze zijn gemaakt met Divi.

Bekijk Divi »

Dat lijkt misschien veel geld, maar in tegenstelling tot andere themes, mag je Divi op zoveel websites gebruiken als je zelf wilt! Kies je voor het Lifetime-pakket, dan ben je voor 249 dollar helemaal klaar: je krijgt alle (80+) themes van Elegant Themes én hun social media-plugin Monarch. Je mag het theme op zoveel websites gebruiken als je wilt en je mag het ook gebruiken voor je klanten. Ideaal!

Bekijk Divi »

Met de Divi Builder kun je bijna iedere layout maken die je wilt. Daarnaast bevat Divi tientallen layout packs waarmee je een hele demo-website kunt inladen om deze vervolgens aan te passen aan jouw wensen.

Bekijk Divi »