WPLounge
Home » WordPress Algemeen » De WordPress iOS-app: met je iPhone werken aan je WordPress-website

De WordPress iOS-app: met je iPhone werken aan je WordPress-website

Even snel iets aanpassen op je website of zelfs een hele nieuwe blogpost plaatsen vanaf je iPhone of iPad?

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Bloggen vanaf je iPad of iPhone; je moet er maar van houden. Het is echter toch fijn om te weten dat het mogelijk is. Wij behandelen twee apps; WordPress en Posts (speciaal voor de iPad).

Beheer of maak je WordPress-blog of -website rechtstreeks vanaf je iOS-apparaat: maak en bewerk berichten en pagina’s, upload jouw favoriete foto’s en video’s, bekijk statistieken en reageer op opmerkingen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Sinds versie 2.4 krijg je zelfs pushberichten als er een nieuwe reactie is geplaatst. De app is ideaal voor aanpassingen aan je pagina’s en berichten of om reacties te keuren. Je kunt ook berichten of pagina’s plaatsen en bewerken. Content Management vanaf je iPhone!

En sinds v3.7 heeft de WordPress app ook een nieuw overzichtelijk gebruikersinterface.

Nu lijkt het mij persoonlijk geen pretje om een blogbericht te moeten tikken vanaf mijn iPhone, maar ik ga het wel proberen. Gewoon, omdat het kan.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer