WPLounge
Home » WordPress Algemeen » Beste iOS-apps voor je WordPress-website

Beste iOS-apps voor je WordPress-website

Even snel iets aanpassen op je website of zelfs een hele nieuwe blogpost plaatsen vanaf je iPhone of iPad?

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Bloggen vanaf je iPad of iPhone; je moet er maar van houden. Het is echter toch fijn om te weten dat het mogelijk is. Wij behandelen twee apps; WordPress en Posts (speciaal voor de iPad).

WordPress (gratis)

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

De meest voor de hand liggende app voor iPhone-gebruikers is natuurlijk de app van WordPress zelf. Sinds versie 2.4 krijg je zelfs pushberichten als er een nieuwe reactie is geplaatst. De app is ideaal voor aanpassingen aan je pagina’s en berichten of om reacties te keuren. Je kunt ook berichten of pagina’s plaatsen en bewerken. Content Management vanaf je iPhone!

Nu lijkt het mij persoonlijk geen pretje om een blogbericht te moeten tikken vanaf mijn iPhone, maar ik ga het wel proberen. Gewoon, omdat het kan.

De WordPress-app voor iOS.
De WordPress-app voor iOS.

Posts (€8,99,-)

Speciaal voor de iPad is Posts misschien wel de ideale app om je blog bij te houden. Hij kost iets minder dan een tientje, maar ziet er erg strak en overzichtelijk uit.

De Posts-app; speciaal voor de iPad.
De Posts-app; speciaal voor de iPad.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer