WPLounge
Home » Developers » 6 redenen waarom je in 2019 naar een mobiele app moet converteren

6 redenen waarom je in 2019 naar een mobiele app moet converteren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je WordPress website er de komende jaren uit zal zien?

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
weergave WPLounge app
Startscherm App van WPLounge

Blog of nieuwswebsite, er is een motief voor succes bij alles. Heb je al eens aandacht besteed aan de succesverhalen van andere WordPress bloggers en nieuwszenders om je heen?

Zo niet, dit zijn een aantal van de beste WordPress websites ter wereld.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.
  • Bloomberg Professional
  • TechCrunch
  • Microsoft News
  • Bata
  • Boingo
  • CPanel

De reden waarom ze de beste in de wereld zijn, heeft te maken met de kwaliteit die deze websites bieden. Dit wordt er ook van verwacht. Daarnaast hebben deze websites een gemeenschappelijke eigenschap wat ze een van de best beoordeelde WordPress websites maakt. Daarover meer.

Desktop en mobiele versie WPLounge

En het zijn WordPress mobiele apps…

Het is duidelijk dat de hele wereld bezig is met het gebruik van mobiele apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en Phablet.

Wanneer we kijken naar de tijd die elk individu besteedt aan mobiele apps, is dat ongeveer 3 uur en 35 minuten.

En raad eens? Dit is de reden waarom de bovengenoemde WordPress websites zo succesvol zijn. En dat is ook de belangrijkste reden waarom een mobiele app essentieel is voor WordPress-websites.

Laten we kijken waarom mobiele apps niet kunnen worden uitgesloten als je een WordPress-website hebt.

Waarom heb je een WordPress app nodig?

Connectiviteit: Gebruikers zijn de belangrijkste aanwinst wanneer je een blog of nieuwskanaal hebt. Mobiele apps helpen je gebruikers om betrokken te blijven bij je blog of nieuwskanaal.

Mobiele pushmeldingen: De mogelijkheden om gebruikers te betrekken bij je blog zijn enorm als het gaat om mobiele apps. Je kunt gepersonaliseerde pushmeldingen verzenden door het gedrag van de gebruiker bij te houden. (Hoe? Waarom nadenken over een andere optie als je Google en Facebook Analytics gebruikt)

Offline toegang: Je gebruikers hoeven niet altijd met het internet verbonden te zijn. Hier ligt dan ook het echte voordeel van mobiele apps. De gebruikers kunnen makkelijk toegang krijgen tot hun opgeslagen artikelen en posts, zonder internet te gebruiken.

Natuurlijke apparaatfuncties: Toegang krijgen tot de apparaatfuncties van de gebruikers is een andere functie van mobiele apps. Je kunt eenvoudig toegang krijgen tot de locatie, camera, microfoons, contacten en fotogalerij van de gebruiker. Op deze manier kan de gebruikservaring verbeterd worden.

Branding gevolgd door de app: Een mobiele app is een volgende stap om dichter bij het ervaren van echte branding te komen. Je merknaam en pictogram worden door de gebruiker iedere keer gezien wanneer hij zijn telefoon opent. Dat is nog niet alles, een mond-tot-mondreclame wordt verspreid wanneer je een mobiele app hebt.

Snelheid: Het aantal gebruikers dat tussen tabbladen schakelt wanneer een site tijd nodig heeft om te laden, is groot. Een gebruiker verwacht dat een website in minder dan 4 seconden wordt geladen. Dit wordt tegengegaan door het gebruiken van mobiele apps. Mobiele apps hebben in vergelijking met een website een hogere snelheid, wat helpt bij het behouden van gebruikers.

Co-bestaande WordPress websites en mobiele apps

Uit het niets een mobiele app maken is niet het geval wanneer je al over WordPress-website beschikt. Je kunt een app bouwen die consistentie met je WordPress-website behoudt.

Waarom geen mobiele websites?

Het kan zijn dat je geen app wilt bouwen, maar een mobiele website. Als dat zo is, bedenk dan dat mobiele websites je meer kunnen kosten. Het onderhouden ervan is namelijk niet eenvoudig. Bovendien kunnen twee verschillende URL’s voor je mobiele website en je WordPress website je SEO-autoriteit verknoeien.

Daarnaast moet je afzonderlijke mobiele websites voor afzonderlijke apparaten bouwen.

De WordPress mobiele app bouwen…

Het gaat niet om een web app of een hybride app. Bij het bouwen van een mobiele app is een WordPress app essentieel, omdat deze onverslaanbaar zijn wat betreft reactievermogen en gebruikerservaring. Deze zijn makkelijk te onderhouden.

De juiste app-bouwer van WordPress

Appmaker van WordPress

Dit is een belangrijk punt. Het kiezen van de meest geschikte app-builder voor je website kan verwarrend zijn. Ik zou willen voorstellen dat je de volgende checklist afgaat voordat je met eentje aan de slag gaat.

Appmaker content management systeem

  • Zorg er in het tijdperk van maatwerk voor dat je de app altijd kunt veranderen wanneer nodig. Kies daarom voor een appbuilder waarmee je de app probleemloos en gemakkelijk kunt aanpassen.
  • Sociaal delen is een must voor het genereren van verkeer en het stimuleren van je app zijn SEO.
  • Een app met meertalige ondersteuning helpt je om je publiek uit te breiden.

Samenvattend

Een WordPress website alleen is niet genoeg om de gewenste resultaten te bereiken. Wanneer mensen de voorkeur geven aan mobiele apparaten om te zoeken naar comfort, is het hoog tijd om je WordPress website om te zetten in een mobiele app. Het enige dat je nodig hebt, is een juiste bouwer voor de WordPress app die functies ondersteunt die alleen voor WordPress apps bedoeld zijn.

 

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer