WPLounge
Home » Yourhosting Review: is dit een geschikte hostingpartij?

Yourhosting Review: is dit een geschikte hostingpartij?

Prijzen vanaf: €4,99 per maand (voor WordPress hosting)
Onze rating:
 4-5ster
Website: Yourhosting.nl

Over Yourhosting.nl

Yourhosting is een Nederlands bedrijf dat hostingdiensten aanbiedt voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf is opgericht in 2003 en is begonnen als Sohosted. In 2013 is het bedrijf overgegaan naar Yourhosting.

Sohosted gaat over in Yourhosting

Sohosted is sinds 1 januari 2022 onderdeel geworden van Yourhosting.nl.

Yourhosting.nl richt zich nu op de Nederlandse klanten en biedt hen de beste hostingdiensten. Yourhosting heeft meer dan 200.000 klanten en is daarmee een van de grootste hostingbedrijven in Nederland.

Yourhosting kosten

De kosten van Yourhosting zijn afhankelijk van het gekozen hostingpakket. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, waaronder speciale WordPress hostingpakketten. Het basic pakket is ideaal voor kleine websites. De betaalde pakketten bieden meer mogelijkheden voor grotere websites.

Domeinnamen

Yourhosting.nl biedt ook de mogelijkheid om domeinnamen te registreren. Dat is handig als je een nieuwe website op wilt zetten. Of als je je bestaande website wilt verhuizen.

Yourhosting biedt verschillende soorten domeinnamen, waaronder .nl, .com en .eu.

Hostingpakketten

Yourhosting.nl biedt verschillende hostingpakketten aan, waaronder ook specifieke WordPress hostingpakketten. Bij deze hostingpakketten kun je WordPress met 1 klik installeren. Daarnaast krijg je ook een gebruiksvriendelijke WordPress toolkit.

Met deze toolkit haal je het beste uit WordPress. De tool past automatisch belangrijke beveiligingsmaatregelen toe die je WordPress website veilig houden. Je kan vanuit deze toolkit ook gemakkelijk thema’s en plugins updaten en je caching instellen.

Er zijn vier verschillende WordPress hostingpakketten af te nemen. De prijzen varieren tussen de 4,99 euro en 21,99 euro per maand. Voor de meeste beginnende WordPress websites is een start pakket een goede optie. Je kan uiteraard altijd upgraden naar een groter pakket als je website groter wordt.

Yourhosting webmail

Yourhosting biedt een eigen webmail dienst aan. Dit is handig als je geen e-mail client op je computer hebt geïnstalleerd. Met de webmail van Yourhosting kun je eenvoudig e-mails versturen en ontvangen.

Yourhosting en het Plesk controle paneel

Yourhosting maakt gebruik van het Plesk controle paneel. Het Plesk controle paneel is een gebruiksvriendelijk beheerpaneel waarmee je gemakkelijk je website kunt beheren. Je kunt bijvoorbeeld bestanden uploaden, e-mailaccounts aanmaken en database instellingen aanpassen.

Yourhosting support

Yourhosting biedt een uitstekende support. Het bedrijf biedt ondersteuning tijdens kantooruren via e-mail en telefoon. Je kunt ook terecht op supportpagina van Yourhosting voor antwoorden op veelgestelde vragen en tutorials. De support van deze hostingpartij is snel en efficiënt en staat altijd klaar om je te helpen. Het voordeel aan de support is ook dat deze geheel Nederlandstalig is.

Snelheid

Yourhosting.nl geeft veel aandacht aan de snelheid van hun servers. Het bedrijf gebruikt moderne technologieën om de snelheid van de servers te optimaliseren. Hierdoor is de website snel te laden en is het ook goed bereikbaar voor bezoekers.

Conclusie en advies

Al met al is Yourhosting.nl een uitstekend hostingbedrijf. Het bedrijf biedt kwalitatieve hostingdiensten voor een betaalbare prijs. De support van Yourhosting is snel en efficiënt en het Plesk controle paneel is gemakkelijk te gebruiken. Wij raden deze hostingpartij zeker aan als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare hostingprovider.

YourHosting Hosting Review
  • YourHosting WordPress Hosting
5
YourHosting Hosting Review
  • YourHosting WordPress Hosting
5