WPLounge

Pagina

Elke website is opgebouwd uit één of meerdere pagina’s. De tekst die je nu aan het lezen bent staat ook op een pagina en ook de Google homepagina is in feite een pagina.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Het internet is opgebouwd uit webpagina’s en WordPress maakt op een iets andere manier gebruik van deze term. WordPress maakt onderscheid tussen een aantal soorten webpagina’s: bericht-pagina’s, pagina-pagina’s, categorie-pagina’s en tag-pagina’s. In WordPress houdt het begrip pagina de statische, vaste pagina in.

Pagina’s zijn verschillend van bericht-pagina’s. Bericht pagina’s zijn vaak artikelen of blog-berichten, met categorieën en tags. Pagina’s hebben (in principe) geen categorieën en tags, maar een pagina kan je wel een sjabloon meegeven. Sjabloon is een ander woord voor pagina template.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer lezen over pagina’s