WPLounge

Polldaddy

Polldaddy is een dienst van Automattic (het bedrijf achter WordPress) waarmee je gemakkelijk en gratis een poll op je website kunt plaatsen.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
Polldaddy
Polldaddy

Polldaddy biedt drie pakketten aan; Personal, Pro en Corporate. Personal is de gratis versie en kan gebruikt worden op één website; Pro en Corporate zijn “white label” en kosten 200 en 899 dollar per jaar.

Polldaddy geschiedenis

Polldaddy is in 2008 overgenomen door Automattic, voor dat moment bestond het team van Polldaddy uit twee personen. Toen Automattic het bedrijf overnam, werd dat een team van 30 personen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Hoewel Polldaddy ook gebruikt kan worden bij bloggingplatformen zoals MySpace, Blogger, Typepad en meer, was de overname door Automattic natuurlijk een strategische zet richting het blogging-fenomeen dat WordPress tegenwoordig is.

Voordat Polldaddy naar de datacenters van Automattic werd verhuisd, lag de dienst er vaak uit. Voor veel gebruikers van Polldaddy was de overname door Automattic dan ook heel goed nieuws.