WPLounge

WordCamp

WordCamp is een evenement waar één ding centraal staat: WordPress. WordCamp evenementen worden over de hele wereld georganiseerd en tot nu toe zijn er 346 WordCamps geweest, in 172 steden.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordCamp

WordCamp evenementen worden georganiseerd door lokale WordPress fans (in overleg met WordPress) en deelname aan een evenement is niet gratis. Het zijn geen enorme evenementen met duizenden deelnemers en het doel van WordCamp evenementen is het bij elkaar brengen van WordPress gebruikers. Op WordCamp evenementen komen gebruikers, ontwikkelaars, bekende bloggers en veel geïnteresseerden samen om kennis op te doen. Er zijn sprekers en er is altijd tijd om vragen te stellen over WordPress. Vragen worden gratis beantwoord door de WordPress experts die aanwezig zijn.

Elk WordCamp evenement wordt gesponsord door verschillende bedrijven. Deze bedrijven mogen zichzelf promoten op het evenement zelf, wat vaak een groot succes is. De bedrijven die sponsoren komen vaak uit het land zelf en voegen vaak wat leuks toe aan de dag. WordCamp evenementen worden vaak verspreid over twee dagen. Yoast is vaak een sponsor van WordCamp evenementen in Nederland.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Banners

Een WordCamp evenement is dé kans voor vele designers om te laten zien wat ze kunnen. Enkele indrukwekkende WordCamp banners vind je hier onder.

WordCamp Vancouver

WordCamp San Fransisco

WordCamp Salt Lake City

Nederland

In Nederland zijn er tot nu toe twee WordCamp evenementen geweest en op 10 en 11 mei 2014 is het weer zo ver: WordCamp Netherlands!

WordCamp Netherlands

De locatie van het evenement moet nog bekend gemaakt worden. De vorige editie in Nederland vond plaats en was een groot succes: in totaal 320 bezoekers en talloze sprekers. Ben jij een fan van WordPress en sta je open voor connecties en een golf aan inspiratie? Meld je dan snel aan voor de volgende WordCamp editie in Nederland! Een overzicht van alle WordCamp evenementen vind je op WordCamp.org.

Meer lezen?

Partners