WPLounge
WordCamp 2013
Home » WordPress Algemeen » WordCamp San Francisco 2013

WordCamp San Francisco 2013

WordCamps zijn evenementen, meestal in het weekend, waar WordPress-gebruikers samenkomen om elkaar bij te leren en ervaring uit te wisselen. Voor iedere WordPress-fan of -liefhebber is er genoeg te leren; zowel voor beginnende bloggers als professionele “developers”.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Dit weekend is er in San Francisco een WordCamp aan de gang. Ook Matt Mullenweg (meer info) is hier aanwezig. Hij hield gisteren (zaterdag 27 juli) een praatje waarin hij zei dat WordPress 3.6 er nu écht bijna is (“very soon”).

Nieuwe versies

Ook vertelde Mullenweg dat twee nieuwe versies van WordPress (3.7 en 3.8) nog dit jaar zullen verschijnen. Dit zal vooral zo snel gebeuren doordat veel van het werk aan deze versies al gerealiseerd is in de vorm van plugins (zoals MP6, die de lay-out van de backend aanpast). WordPress 3.7 wordt verwacht in oktober en WordPress 3.8 wordt in december gelanceerd. In december zal waarschijnlijk ook het nieuwe thema (“Twenty Fourteen”) verschijnen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Over het thema voor 2014 zei Mullenweg dat het een soort Magazine-thema wordt, dat bijvoorbeeld een slider bevat en meer elementen die je eigenlijk zou verwachten in een premium thema.

18.9 procent

Verder vertelde Mullenweg dat 18.9 procent van de websites op het internet nu op WordPress draait. Dat is 2.2 procent meer dan vorig jaar.

Waar deze cijfers op gebaseerd zijn is natuurlijk niet geheel duidelijk.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer