WPLounge
WordCamp Europe 2020
Home » Overig » WordCamp 2020 te Porto is uitgesteld

WordCamp 2020 te Porto is uitgesteld

WordCamp 2020 uitgesteld door coronavirus

WordCamp Europe 2020 in Porto is uitgesteld vanwege de voortdurende en toenemende onzekerheid over de impact van COVID-19.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Met pijn in het hart kondigde de organisatie aan dat WordCamp Europe wordt uitgesteld tot 2021. De beslissing om WCEU 2020 uit te stellen is niet lichtvaardig genomen, omdat elk lid van het organiserende team veel in het evenement heeft geïnvesteerd, maar werd collectief genomen, aldus de organisatie. Als community hebben ze, na zorgvuldige monitoring van de internationale situatie, het advies van organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en WordPress Community Support (ook bekend als WordCamp Central) en de zorgen van onze gemeenschap besloten dat het persoonlijke evenement dat ze voor ogen hadden – een divers, inclusief, veilig, leuk en leerzaam evenement – onmogelijk is gezien de huidige omstandigheden.

Ticketrestituties

Alle betaalde WCEU 2020-tickets worden automatisch terugbetaald via dezelfde betaalmethode die is gebruikt om het ticket te kopen. U hoeft niet handmatig een teruggave aan te vragen. Het kan tot 15 dagen duren voordat de terugbetaling op uw rekening wordt weergegeven, afhankelijk van uw bank. Houd er rekening mee dat als u uw ticket meer dan 180 dagen geleden via PayPal heeft gekocht, het meer tijd kan kosten om de kosten van uw ticket terug te betalen, maar dit wordt zo snel mogelijk afgehandeld.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Hotels en vluchten

Annuleer uw hotel- en vluchtboekingen waar mogelijk. WordCamp Central heeft een brief opgesteld om u te helpen de omstandigheden uit te leggen, wat handig kan zijn als u problemen ondervindt bij het ontvangen van een terugbetaling voor uw vlucht en / of hotel zonder feeds. De brief kunt u HIER downloaden.

Waarom geen een online evenement?

De organisatie onderzoekt de mogelijkheid om een ​​online evenement aan te bieden, maar er is nog geen definitieve beslissing genomen. Ze zullen updates plaatsen zodra ze beschikbaar zijn. Blijf kijken!

Volgend jaar

We kijken ernaar uit om WCEU voor 2021 opnieuw op te starten en plannen al plannen om het evenement begin juni 2021 te houden in de Super Bock Arena (Pavilhão Rosa Mota) in Porto. Bedankt voor je begrip en geduld in deze onzekere tijd. We stellen uw steun voor deze moeilijke beslissing op prijs en kijken ernaar uit om met u samen te werken en u weer te zien in 2021 aldus het statement van de organisatie.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer

Partners