WPLounge
WordCamp Europe 2019 Berlijn
Home » Overig » WordCamp Europe 2019 – Nog een paar weken

WordCamp Europe 2019 – Nog een paar weken

Nog een paar maanden en dan is het zover: WordCamp Europe 2019 te Berlijn – 20-22 juni 2019.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Indien je nog tickets wilt kopen voor de 2019 editie, dat is nog mogelijk. Tickets voor de 7e jaarlijkse WordCamp Europe omvatten toegang tot het tweedaagse evenement met lunch, koffie en snacks, mogelijkheid om in te schrijven voor Contributor Day en een uitnodiging voor de After Party. Je kunt ook het  ​​jaarlijkse evenementent-shirt aanschaffen. En je kunt er uiteraard veel nieuwe contacten leggen met anderen uit de community.

Update 3 Juni

Er zijn helaas geen tickets meer verkrijgbaar!. De eerste tickets gingen in oktober 2018 ook heel erg snel, dat was al een signaal toentertijd. Houd deze pagina in de gaten, mogelijk komen er nog enkele kaarten beschikbaar. Zodra dat het geval is dat zal dat daar bekend worden gemaakt. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter. Zodra wij hier nieuws over binnen hebben, dan zullen we dit direct verspreiden op onze verschillende social media kanalen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Warmup Events 19 Juni

Ben je al eerder gearriveerd in Berlijn? Dan wil je mogelijk deelnemen aan één van de diverse Warmp-Up Events.

Het programma vind je hier: https://2019.europe.wordcamp.org/2019/05/16/warmup-events/.

Programma WCEU 2019

Het hele programma op vrijdag 21 juni en zatersdag 22 juni vind je op deze pagina: https://2019.europe.wordcamp.org/schedule/

Jouw blog over de WCEU op WPLounge?

Wil jij je ervaringen als bezoeker aan de WCEU delen met de WP communicty middels een gastartikel op WPLounge.nl? Dat is mogelijk! Stuur even een mailtje naar [email protected] en we kijken samen hoe we dit kunnen regelen.

Heel veel plezier in Berlijn!

 

 

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer