WPLounge
Home » WordPress Algemeen » WordCamp Utrecht 2018

WordCamp Utrecht 2018

WordCamp Utrecht 2018

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober is het weer tijd voor WordCamp Utrecht! WordCamp Utrecht is één van de Nederlandse WordCamps. En er zijn nog kaarten beschikbaar!

Tijdens WordCamp Utrecht kun je naar presentaties luisteren en deelnemen aan workshops. Je kunt hier vanalles leren over WordPress, content marketing, programmeren, het beveiligen van je website en nog veel meer!

Talks

Tijdens WordCamp Utrecht vinden er weer allerlei interessante talks plaats. Zo vertelt Rian Rietveld over accessibility testing en komt ook Marcel Bootsman langs om nog eens uit te leggen waarom hij volgend jaar naar WordCamp Europe 2019 in Berlijn gaat lopen. Het volledige programma kun je hier bekijken.

Behalve de talks en workshops, is een WordCamp ook dé gelegenheid om andere WordPress-gebruikers te leren kennen en met ze in contact te komen. Iedere keer als wij naar een WordCamp gaan leren we weer allerlei nieuwe mensen kennen.

Ook WPLounge is aanwezig bij WordCamp Utrecht. Wij sponsoren het event (samen met een hoop andere bedrijven) en daarnaast helpen we de organisatie ook als vrijwilliger.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer