WPLounge
Home » WordPress Algemeen » WordCamp Utrecht 2018

WordCamp Utrecht 2018

WordCamp Utrecht 2018

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober is het weer tijd voor WordCamp Utrecht! WordCamp Utrecht is één van de Nederlandse WordCamps. En er zijn nog kaarten beschikbaar!

Tijdens WordCamp Utrecht kun je naar presentaties luisteren en deelnemen aan workshops. Je kunt hier vanalles leren over WordPress, content marketing, programmeren, het beveiligen van je website en nog veel meer!

Talks

Tijdens WordCamp Utrecht vinden er weer allerlei interessante talks plaats. Zo vertelt Rian Rietveld over accessibility testing en komt ook Marcel Bootsman langs om nog eens uit te leggen waarom hij volgend jaar naar WordCamp Europe 2019 in Berlijn gaat lopen. Het volledige programma kun je hier bekijken.

Behalve de talks en workshops, is een WordCamp ook dé gelegenheid om andere WordPress-gebruikers te leren kennen en met ze in contact te komen. Iedere keer als wij naar een WordCamp gaan leren we weer allerlei nieuwe mensen kennen.

Ook WPLounge is aanwezig bij WordCamp Utrecht. Wij sponsoren het event (samen met een hoop andere bedrijven) en daarnaast helpen we de organisatie ook als vrijwilliger.

Beoordeel dit artikel

WPLounge

WPLounge is hét Nederlandse platform voor WordPress-gebruikers.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

Reageer

GOOSE heeft tot 1 augustus een Lifetime VPN deal: €139 eenmalig (normaal 899,95) 88% korting. Onbeperkt GOOSE VPN. – 30 dagen bedenktijd. Bekijk de deal

Scroll Up Skip to content