WPLounge
beste-wordpress-theme-2016
Home » WordPress Themes » Beste WordPress themes van 2016

Beste WordPress themes van 2016

Het is 2016 en daarom tijd voor de beste WordPress themes van 2016. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Dit artikel zal het hele jaar door worden bijgewerkt met themes die in 2016 zijn uitgekomen en volgens ons behoren tot de top.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Extra (demo)

Extra van Elegant Themes

Extra is het nieuwe responsive magazine theme van ElegantThemes en wij zijn verliefd. Dit WordPress theme zou zo maar eens het beste WordPress theme van 2016 kunnen zijn. Nu al. Het Extra WordPress theme is niet alleen geschikt voor magazine websites, maar ook voor zakelijke websites en persoonlijke blogs. Het theme werkt met de Divi page builder, waardoor je zeer gemakkelijk gevarieerde pagina’s kunt maken. Neem een kijkje op de demo pagina van het Extra WordPress theme en laat je verrassen!

Extra is gemaakt door Elegant Themes. Heb je daar al een account, dan kun je dit theme gratis downloaden. Heb je nog geen account, dan wordt het daar wel tijd voor: $ 69 voor 87 mooie WordPress themes!

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer informatie: Extra & Demo

Divi (demo)

Divi

Divi bestaat al langer, maar kreeg recent een enorme update. Divi 2.0 is verbluffend uitgebreid, onder andere door de Divi page builder die ook aanwezig is in het Extra theme. Divi is responsive, bevat veel klaargemaakte templates die je met één klik kunt importeren, biedt ondersteuning voor een groot aantal effecten en is verbluffend simpel te gebruiken.

Divi is gemaakt door Elegant Themes en dus verkrijgbaar als je lid wordt: $ 69 voor 87 WordPress themes, waaronder Divi en Extra.

Update 2017: Divi bevat nu standaard functionaliteit voor A/B-testen!

Meer informatie: Divi & Demo

Ruby (demo)

Ruby-creative-wp-theme

Ruby is uniek: het design zie je niet vaak. De slider bovenin kun je gebruiken voor een duidelijke eerste boodschap en uiteraard is Ruby volledig responsive. Er zijn verschillende kleurenschema’s waaruit je kunt kiezen en er is een uitgebreid review-systeem aanwezig. Opvallend is de snelheid van dit theme, dat erg goed in elkaar zit qua code. Het is mogelijk om belangrijke artikelen duidelijk uit te lichten en via de “importeer demo” knop, kun je gemakkelijk starten vanaf de demo.

Meer informatie: Ruby | Demo ($ 44)

Mega (demo)

MEGA: goed WordPress theme uitgekomen in 2016

demos-mega-wp-theme-2016MEGA is een WordPress theme waar je erg veel mee kunt. Er zitten acht (!) verschillende demo-layouts bij het theme, zodat je veel verschillende dingen kunt maken. Daarnaast kun je middels kleurenschema’s en uitgebreide instellingen de look & feel van je website aanpassen. Het theme is responsive, retina-ready en bevat een snelle page builder (zie ook: beste WordPress page builder plugins). MEGA is ook WooCommerce ready, zodat je van je WordPress-website een WooCommerce webshop kunt maken in seconden.

Dit WordPress theme is voorzien van een geavanceerde ingebouwde portfolio-functie, waardoor hij wellicht tot het beste WordPress theme van 2016 behoort.

Meer informatie: Mega | Demo ($ 59)

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer