WPLounge
Barberia WordPress theme
Home » WordPress Themes » Beste WordPress themes voor kappers en kapsalons

Beste WordPress themes voor kappers en kapsalons

WordPress themes zijn er in alle vormen en maten. Soms besuliten theme ontwikkelaars een theme te ontwikkelen voor een specifieke doelgroep, zoals kappers. In dit artikel geef ik een overzicht van de beste WordPress themes voor kappers en kapsalons.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Barberia – WordPress kapper theme ($ 59)

Barberia WordPress theme

Barberia is een minimal WordPress theme dat over alle features beschikt waar een website van een kapper of kapsalon over zou moeten beschikken. Barberia geeft potentiele klanten een sterke eerste indruk en zet je daarmee op een voorsprong ten opzichte van concurrenten. Het thema is volledig responsive en werkt fijn op verschillende apparaten. Dit WordPress theme is daarnaast retina-ready, waardoor afbeeldingen er haarscherp (!) uitzien op mobiele apparaten. Het is gebouwd middels HTML5 en CSS3, zodat het de komende jaren nog prima mee kan gaan.

Dit WordPress kapper theme beschikt over een page builder, full-screen slider en verschillende kleurenschema’s. Uiteraard kun je ook zelf je eigen kleurenschema maken, om je website te laten aansluiten bij je huisstijl. Het is ook mogelijk om met Barberia producten te verkopen: het thema is WooCommerce-ready.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer informatie over Barberia | DEMO

Salon ($ 59)

Salon WordPress Theme

Het Salon WordPress theme geeft je zonder twijfel een directe voorsprong op andere kapperszaken. Het unieke, vintage design zorgt voor een indrukwekkende eerste indruk. Salon is uiteraard volledig responsive, retina-ready en beschikt over meerdere skins. Vind je donker niet vrolijk genoeg, kies dan voor licht. Je kunt de layout van de homepagina gemakkelijk aanpassen door de Visual Composer plugin die wordt meegeleverd. Bezoekers kunnen daarnaast online een afspraak boeken én je kunt van je website ook een webshop maken, zodat de producten uit de kappersalon ook direct te bestellen zijn op de website. Het blog-gedeelte is erg uitgebreid en dat maakt dit theme geschikt om je bezoekers op de hoogte te houden van de laatste trends rond het kappervak.

Het boekingssysteem is dusdanig uitgebreid dat deze een extern boekingssysteem kan vervangen. Klanten kunnen aangeven wanneer ze een afspraak wensen te maken en het geheel ziet er indrukwekkend strak uit. Salon gebruikt een full-screen navigation techniek die je steeds vaker ziet bij WordPress themes. Dit zorgt voor een fijnere bediening op mobiele apparaten. Een aanrader!

Meer informatie over Salon | DEMO

Entrepreneur ($ 49)

Entrepreneur WordPress theme

Vind je de bovenstaande themes wat te duister, dan is Entrepreneur het geschikte thema voor jouw kapperswebsite. Entrepreneur is clean, overzichtelijk en oogt rustig. Entrepreneur is niet alleen geschikt voor kapperszaken, maar ook voor juristen, spa’s, coaches, consultants en nog veel meer. Elke ‘baan‘ heeft een vooraf opgemaakte skin, zodat jij gemakkelijk aan de slag kunt met het vullen van content. Het is niet nodig om je druk te maken over het design: Entrepreneur ziet er altijd goed uit.

Een groot voordeel van Entrepreneur is het boekingssysteem. Dit is uitgebreider dan bij de meeste WordPress themes en volledig automatisch. Entrepreneur bied tevens verschillende landingspagina’s, zodat je bezoekers middels een formulier kunt omzetten in klanten. Hoe je het ook wendt of keert: Entrepreneur is een geschikt theme voor elke kapper.

Meer informatie over Entrepreneur | DEMO

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer