WPLounge
WPLounge Beste ECommerce Themes maart 2020
Home » WordPress Themes » De Top 3 eCommerce Themes Van Maart 2020

De Top 3 eCommerce Themes Van Maart 2020

Geef je webshop deze lente een boost met één van deze drie schitterend ontworpen eCommerce WordPress thema’s. WPLounge licht voor jou de drie beste eCommerce Themes van deze maand uit, te verkrijgen via Themeforest. Zoek niet verder, je kunt direct aan de slag met deze flexibele en professionele themes. 

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Flatsome | Multi-Purpose Responsive WooCommerce Theme

Flatsome WordPresse Theme Preview

Multifunctioneel

Flatsome is het perfecte thema voor jouw webshop of de website van jouw bedrijf. Of voor die van jouw klanten, als freelancer of bureau natuurlijk. Met de tools van Flatsome maak je supersnelle responsive websites met een professionele uitstraling en een ongelooflijke gebruikerservaring.

Flatsome 3.11

De nieuwe versie heeft een hele lijst aan verbeteringen en toevoegingen ten opzichte van de vorige release. Zo is Flatsome 3.11 geschikt voor WooCommerce 4.0, zijn er talloze nieuwe Google Fonts toegevoegd en zijn er meer dan tien nieuwe betaal-icons. We vertellen je hieronder nog eens waarom wij Flatsome één van de beste eCommerce themes vinden.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Eindeloos en moeiteloos customizen

Flatsome WordPress Theme Live Page Builder
De Live Page Builder biedt een uitgebreide element library, waarmee je je pagina’s heel eenvoudig kunt opbouwen.

Met het flexibele en creatieve Flatsome kun je eindeloos variëren en creëren, en dat zonder code te hoeven gebruiken. De Live Page Builder biedt een super uitgebreide element library, waarmee je je pagina’s heel eenvoudig kunt opbouwen. Zo maak je sliders en grids binnen dezelfde Page Builder, zonder extra plugins. De Live Theme Option maakt het extra simpel om je layout ‘live’ aan te passen met de live customizer. De opties zijn ook hier te veel om op te noemen.

Flatsome WordPress Theme Live Theme Option
Eindeloos ‘live’ customizen met de Live Theme Option en de Drag & Drop Header Builder

Snel en altijd up-to-date

Door de minimale en geoptimaliseerde code is Flatsome is één van de snelste WordPress Themes die er zijn. Daarbij is Flatsome altijd up-to-date: de laatste WordPress en WooCommerce versies zullen altijd worden ondersteund. Dit theme heeft bij de installatie een Google PageSpeed prestatiescore van 100%, lekker snel dus, en is bovendien volledig geïntegreerd in de WordPress Customizer, waardoor je vanuit de Customizer gemakkelijk je layouts kunt aanpassen.

Flatsome bekijken?

KALLYAS – Het Creatieve eCommerce Multi-Purpose WordPress Theme

Kallyas WordPress Theme Preview

KALLYAS inspireert tot creativiteit

Ben jij een creatieve alleskunner? Dat is KALLYAS namelijk ook. Het responsive KALLYAS WordPress thema is een plezier om te gebruiken.

KALLYAS – Het meest geavanceerde WordPress Theme

KALLYAS is sowieso compatible met de laatste WordPress versies en alle veelgebruikte plugins. Het thema is geoptimaliseerd voor een snelle site, heeft de Zion Builder geïntegreerd, biedt zowel geschreven tutorials als videos om je op weg te helpen. De updates zijn altijd kosteloos.

Geavanceerde WooCommerce Integratie – klaar voor je online winkel

KALLYAS is klaar om te gebruiken als eCommerce platform en heeft ingebouwde styles voor je WooCommerce plugin. KALLYAS biedt momentel drie verschillende landingspages voor je webshop met een geheel vernieuwde frisse look en feel. Er staan altijd releases voor nieuwe styles gepland. Houdt het in de gaten!

 

KALLYAS is helemaal klaar voor jouw WooCommerce webshop
KALLYAS is helemaal klaar voor jouw WooCommerce webshop

Meer dan 70 kant-en-klare demo’s

Deze kun je wanneer je maar wilt met één klik installeren en je website is binnen no time klaar om te gebruiken. Dit geldt ook voor de plugins, hiervoor hoef je geen WordPress kenner te zijn.

KALLYAS WP Theme Demos
Meer dan 70 ready to use demo’s

KALLYAS behoort al 6 jaar tot de toppers onder de WordPress themes

KALLYAS is één van de best verkochte WordPress Themes sinds de lancering in 2013 en is dan ook al door meer dan 40.000 gebruikers geïnstalleerd.  Of je nu net begint aan je WordPress website of juist een echte kenner bent, het vijf-sterren support team van KALLYAS staat er om bekend alles in te zetten om te zorgen voor een optimale service bij het oplossen van eventuele issues. Hierdoor, en door de combinatie van een krachtig werkend en oogstrelende theme, is KALLYAS voor velen een ijzersterk product.

KALLYAS bekijken?

XStore | Responsive Multi-Purpose WooCommerce WordPress Theme

XStore The King Size WooCommerce Theme

Elegant en intuïtief

XStore is een stijlvol en intuïtief theme voor je eCommerce webshop. Dit thema biedt je alle pages, tools en instellingen om een indrukwekkende en professionele uitstraling te creëren.

Drag & Drop Layout Builder

Maak een single product page in een handomdraai. Je plaatst en verplaatst de elementen van je pagina zonder gedoe met de Drag & Drop Layout Builder. Je kunt de WooCommerce Single Product Page Templates nu ook customizen per pagina.

Indrukwekkend: enorme keuze aan demo’s, plugins en header templates

XStore bevat meer dan 80 demo’s om uit te kiezen. Allemaal klaar voor direct gebruik. Ook zijn de meest populaire Premium Plugins bij de aanschaf van dit thema inbegrepen. Standaard biedt XStore tevens een uitgebreide selectie aan header templates. Kies je favoriet en voeg hem gemakkelijk toe aan je site.

XStore Premium Plugins incl
Deze Premium Plugins, en meer, zijn inbegrepen
XStore header templates
Gemak met de ruime keuze aan header templates

“Responsive ready”

XStore garandeert dat de theme layout geheel responsive is en zich altijd perfect zal aanpassen aan alle schermen van de bezoekers van jouw shop: alle laptops, tablets, smartphones en desktop computers. Daar heb je dus geen omkijken naar.

Tutorial videos voor een heldere uitleg

Kies een van de vele pagina’s en pas dit gemakkelijk aan aan de hand van jouw eigen concept. De video tutorial neemt je bij de hand.

WordPress Theme XStore Vid Tutorials
Handige XStore Video Tutorials

Creatief en eigenwijs ingesteld?

Zelf de opmaak nog even finetunen? Met meer dan 200 PSD-bestanden van XStore bewerk je alles zelf in Photoshop zodat je je website echt helemaal naar jouw wensen kunt vormgeven.

XStore PSD files bewerk ze zelf
De PSD bestanden speciaal voor de creatieve gebruiker

Strak design en een betrouwbare webshop

XStore maakt eCommerce eenvoudig en biedt alles wat je nodig hebt voor een strakke en betrouwbare online winkel. Er zijn al meer dan 48.000 blije gebruikers van XStore.

XStore bekijken?

Maak jouw online etalage onweerstaanbaar

Wij denken dat we je hiermee een goed beeld hebben gegeven van de mogelijkheden de je hebt als je jouw eCommerce webshop eens een goede makeover wilt geven voor deze lente, zonder al te veel moeite. Laat zien waar jouw product voor staat met een heldere, frisse en unieke website.

 

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer