WPLounge
Home » Begrippenlijst WPL » CAPTCHA

CAPTCHA

Wat is CAPTCHA?

CAPTCHA staat voor Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart. Oftewel; een geautomatiseerde test waarmee kan worden getest of je met een mens te maken hebt. Het voordeel van het gebruik van CAPTCHA is dat de test ervoor zorgt dat automatische SPAM wordt geblokkeerd.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt CAPTCHA?

De meest voorkomende vorm van CAPTCHA is een afbeelding met verschillende vervormde letters. Het is ook gebruikelijk om te kiezen uit verschillende afbeeldingen waarbij je een gemeenschappelijk thema moet selecteren.

reCAPTCHAWat is reCAPTCHA?

reCAPTCHA is een gratis service die je website beschermt tegen spam en misbruik. reCAPTCHA is een CAPTCHA systeem dat is ontworpen om vast te stellen dat een computergebruiker een mens is. In dit systeem wordt gebruikers gevraagd om op een selectie vakje te klikken (het systeem zal verifiëren of de gebruiker een mens is of niet, bijvoorbeeld met enkele aanwijzingen zoals reeds bekende cookies of muisbewegingen binnen het frame) of, als het niet lukt , selecteer één of meerdere afbeeldingen uit een selectie van afbeeldingen. Kijk voor meer informatie over reCAPTCHA op de website van Google

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

 

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer