WPLounge
Coming Soon Plugins
Home » WordPress Plugins » Gratis “coming soon” plugins voor WordPress

Gratis “coming soon” plugins voor WordPress

Wanneer je aan een nieuwe website aan het werken bent, kan het handig zijn om een “Coming Soon“-pagina te laten zien. Zo voorkom je dat mensen op je website terecht komen terwijl deze nog niet af is.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Zo’n coming soon-pagina (of “under construction”-pagina”) kun je natuurlijk zelf maken, maar het is veel makkelijker om hier een plugin voor te gebruiken.

Coming Soon plugin
Voorbeeld van een Coming Soon-pagina (klik voor groter).

In de afbeelding hierboven zie je een voorbeeld van een coming soon-pagina. Zoals je ziet kun je hier ook instellen dat er een teller wordt getoond die aftelt naar de datum waarop je je (nieuwe) website lanceert. Dit prikkelt bezoekers om terug te komen zodra je website af is.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Een overzicht van plugins die geschikt zijn voor een coming soon-pagina.

Launchpad by Obox

Launchpad is een gratis plugin voor het maken van een coming soon-pagina. De afbeelding die je hierboven ziet is een screenshot van Launchpad. Je hebt dus de mogelijkheid om een teller te laten zien én om mensen zich te laten aanmelden op je nieuwsbrief.

Ook kun je op je Coming Soon-pagina van Launchpad een aantal social media-knoppen kwijt, zodat bezoekers je op Facebook en Twitter kunnen volgen. Zo krijgen ze op Facebook of Twitter te zien dat je website af is.

Launchpad »

Ultimate Coming Soon Page

Ultimate Coming Soon Page
Ultimate Coming Soon Page

Ultimate Coming Soon Page is ook een gratis plugin. Hij werkt met ieder WordPress thema en is gemakkelijk aan te passen (logo, lettertype, achtergrond). De plugin gebruikt HTML5 en CSS3 en ondersteunt ook WordPress Multisite.

Ultimate Coming Soon Page »

ThemeFuse Maintenance Mode

ThemeFuse is een aanbieder van Premium WordPress Themes, en deze gratis plugin hebben ze gemaakt zodat je een coming soon-pagina kunt tonen terwijl je aan je website aan het werken bent.

ThemeFuse Maintenance Mode
ThemeFuse Maintenance Mode

ThemeFuse Maintenance Mode »

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

Reageer

Scroll Up Skip to content