WPLounge
Home » WordPress Plugins » Makkelijk en snel een rating-systeem met GD Star Rating

Makkelijk en snel een rating-systeem met GD Star Rating

Makkelijk en snel een rating-systeem op je WordPress-website? Dat kan met de GD Star Rating-plugin.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Met de plugin GD Star Rating geef je je bezoekers de mogelijkheid om berichten en pagina’s te waarderen met een schaal van 1 tot en met 10 sterren. Je kan echter ook kiezen voor een rating van 1 tot 5 sterren.

Een leuke bijkomstigheid is dat deze waardering – wanneer je de plugin op de juiste manier installeert – ook in de zoekresultaten wordt getoond, zoals te zien op onderstaande afbeelding. Dit dankzij de ondersteuning voor Google Rich Snippets.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

serps-gd-stars-spam

De mogelijkheden

GD Star Rating geeft je de mogelijkheid om een widget te plaatsen met daarin de review en de resultaten van de waardering. Ook kun je in de widget laten zien wat de gemiddelde rating van al je berichten is.

Het is ook mogelijk om per bericht of pagina te bepalen of men een waardering kan geven. Je voegt het rating-systeem dan in met een shortcode. Het is ook mogelijk om standaard het rating-systeem terug te laten komen onder aan iedere pagina.

Daarnaast kun je je eigen icoontjes gebruiken voor de sterren, zodat de sterren die worden weergegeven op je website ook passen bij de lay-out van je website.

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie