WPLounge
Home » WordPress Plugins » CommentLuv; meer reacties?

CommentLuv; meer reacties?

CommentLuv is een manier om je lezers sneller een reactie te laten plaatsen. CommentLuv is een toevoeging aan de standaard WordPress-reacties bij je artikelen.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Als iemand een reactie plaatst en CommentLuv aanvinkt, dan zorgt dat ervoor dat er onder die reactie het laatste artikel komt te staan van die persoon zijn website. Ik heb laatst ergens gereageerd met CommentLuv aangevinkt, en dat zag er uit als te zien in onderstaande afbeelding.

CommentLuv

Als website heb ik WordPress Lounge ingevuld. Het meest recente bericht op WordPress Lounge werd toen onder mijn reactie gezet.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Waarom krijg ik meer reacties met CommentLuv?

Mensen reageren sneller omdat CommentLuv ze de kans geeft om ook hun eigen website te promoten. Zo krijgen zij meer bezoekers op hun blogberichten.

Het ontvangen van meer reacties heeft ook voor jou als website-eigenaar zo zijn voordelen; Google ziet deze reacties namelijk als “engagement” op je website, en beloont je op de lange termijn met een hogere positie in de zoekresultaten.

Waar download ik CommentLuv?

CommentLuv is een plugin die gratis te downloaden is via de Plugin Directory van WordPress.org; klik.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie

  • CommentLuv is great for commenting. It’s an essential tool to get better blog comment to approve. Thanks for sharing your variable motive.