WPLounge
Home » WordPress Plugins » WordPress-website beveiligen met een wachtwoord

WordPress-website beveiligen met een wachtwoord

Wil jij je WordPress-website alleen toegankelijk maken voor mensen die zijn ingelogd in WordPress zelf? Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor een Intranet, maar ook voor websites die je alleen wilt delen met de mensen die jij daarvoor aanwijst.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Dit alles is mogelijk met de “Private WP Suite“-plugin. Deze plugin maakt het mogelijk om content te beveiligen tegen mensen die niet ingelogd zijn.

De plugin zet alle “feeds” uit zodat ook die niet gelezen kunnen worden door mensen die jij niet op je website wilt hebben. Bovendien laat deze plugin ge-uploade bestanden alleen zien aan aan ingelogde gebruikers.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Daarnaast geeft de plugin de mogelijkheid om uitzonderingen aan te maken op het bovenstaande door IP-adressen te filteren.

Inloggen

Wil je dat mensen die inloggen niet in de “wp-admin” terecht komen, maar gewoon op de frontpage van de site? Dan is er de plugin “Peter’s Login Redirect“.

Tip: Op WordPress Lounge wordt veel geschreven over het beveiligen van WordPress. Lees daarom alles over WordPress beveiligen, WordPress website gehackt en bekijk onze handige WordPress beveiligen checklist!

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie

 • Goedenavond.
  Ik heb een vraag en hoop dat jullie een antwoord hebben.
  Ik wil graag meerdere pagina’s voorzien van een inlogcode. De inlogcode is per pagina verschillend. Nu kan dit gewoon in WordPress, echter werkt dit niet als er een template op staat en enkel als de pagina in Html is opgebouwd.. Is er een plugin die dit wel doet?
  Ben al een tijdje aan het zoeken, maar helaas.
  Alvast bedankt.
  Als je kijkt op deelnemerskorting.nl dan is het doel wellicht duidelijk.