WPLounge

Revisies

WordPress slaat automatisch je bericht op dat je aan het schrijven bent. Dit gebeurt om de 60 seconden en heet autosave (automatisch opslaan). WordPress slaat maximaal één autosave op per bericht, zodat je database niet te groot wordt. WordPress kent ook een andere functie: revisies.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Revisies

Elke keer als je een bericht of pagina bijwerkt, wordt er een kopie gemaakt en als revisie toegevoegd. Als je later toch terug wilt naar je oude versie, hoef je alleen maar de revisie te herstellen. WordPress maakt dus eigenlijk een backup van elke pagina. Sinds WordPress 3.7 kun je uitgebreid revisies met elkaar vergelijken en worden de verschillen met kleuren aangegeven.

WordPress slaat maar een aantal revisies op, maar je kunt dit aantal aanpassen met één regel code. Meer daarover lees je in het artikel:

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.