WPLounge
WordPress 3.7
Home » WordPress Algemeen » WordPress 3.7

WordPress 3.7

WordPress 3.7 is vanaf vandaag beschikbaar. Het is de snelste update van WordPress ooit. WordPress 3.6 was er begin augustus en nu al is er een nieuwe versie beschikbaar.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordPress 3.7, wat is er nieuw?

In WordPress 3.7 zijn er twee belangrijke nieuwe features.

  • Automatische updates;
  • Betere wachtwoord-“recommendations”.

De belangrijkste van die twee is natuurlijk die eerste. Het is een genot dat plugins, themes en WordPress zelf straks automatisch updaten wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Wanneer je een plugin in een bepaalde taal hebt geïnstalleerd zal WordPress 3.7 ook automatisch de bestanden in die taal zoeken.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

De “stronger password recommendations” zorgt ervoor dat WordPress zwakke wachtwoorden herkent en je dan adviseert een ander wachtwoord in te stellen. Voorbeelden van zwakke wachtwoorden zijn “qwerty” of “123456789”. Meer weten over wachtwoorden? Lees dan het artikel over sterke wachtwoorden.

Wat nu?

WordPress 3.7 is een kleine update en in december staat WordPress 3.8 op het programma. Die update zal ons veel meer nieuwe features brengen (features die eigenlijk in versie 3.6 al verwacht werden).

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer

Partners