WPLounge
Home » WordPress Algemeen » WordPress Lounge is jarig: win een boek over WordPress!

WordPress Lounge is jarig: win een boek over WordPress!

Op 3 november 2012 plaatsten wij ons eerste artikel ooit: WordPress sneller installeren met Installatron. WordPress Lounge bestaat dus precies één jaar en dat moet gevierd worden! Wie jarig is, trakteert. Lees snel verder!

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

In het afgelopen jaar zijn we enorm gegroeid. In totaal hebben we maar liefst 169 artikelen gepubliceerd. Daarnaast is er natuurlijk nog onze Beginners-handleiding die we in mei dit jaar hebben gelanceerd.

Om onze verjaardag te vieren zijn we stiekem alvast begonnen met een website in het Engels: wpsense.org. De Engelse website zal volledig los staan van WordPress Lounge, maar uiteraard hopen we dat je onze artikelen daar ook leest!

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

WordPress – een inspirerende handleiding

Medio november zal ook ons boek over WordPress uitkomen; WordPress – een inspirerende handleiding. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de releasedatum op onze speciale pagina (boek). Het boek wordt uitgegeven door Pearson Benelux.

Win een gratis exemplaar!

Wie jarig is, trakteert. Like onze Facebook-pagina om kans te maken op een gratis exemplaar van het boek (t.w.v. € 24,95)! Like je de pagina al, dan speel je automatisch mee.

ISBN: 9043030740

WordPress boek

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

2 reacties

 • T.a.v. de opbouw van de site:

  Meerdere pagina’s zijn openbaar, maar het is de bedoeling dat de pagina LEDEN met verschillende sub-pagina’s (1e kind en 2e kind)
  alleen toegankelijk voor onze leden zijn..

  vraag 1: Is er een plug-in of widget die ik kan gebruiken, zodat alleen leden (door de administrator benoemde USERS bij het klikken op de “LEDEN” pagina kunnen inloggen?

  vraag 2: Is er een plug-in of widget t.b.v. een kalender, waarin de administrator data markeert en indien de bezoeker van de website op die datum klikt wordt een tekst zichtbaar met de clubactiviteit die op die dag zal plaats vinden?
  Groeten,
  Frans Jansen